Mehmet.Heroo
Decapat
Hocam ne yaptınız size key geldi mi acaba yoksa iade mi ettiniz oyunları.Bir kaç gün daha denerim bugün muhtemelen haftasonu olduğu için denk gelemedik sanırım. Baktım çözülmüyor mecbur iade isterim, yapacak pek bir şey yok
Hocam ne yaptınız size key geldi mi acaba yoksa iade mi ettiniz oyunları.Bir kaç gün daha denerim bugün muhtemelen haftasonu olduğu için denk gelemedik sanırım. Baktım çözülmüyor mecbur iade isterim, yapacak pek bir şey yok
Ben attımda hocam otomatik robot mail geldi işlem numaranızı satın aldığınız ekran görüntüleri atın dedi bende attım galiba açık değil 17:00'da attım hala bekliyorum normalde oyunun stoku vardı ben genelde stoku olmayan oyunları almam önceki sitelerinde(arşiv Voidu diye geçiyor) siparişlerim bölümünde kolayca etkinleştirebiliyordum bu yeni site beni tedirgin etti ayrı bir epostayla gelecektir dedi(bugün 15:05'te aldım 17:00'a kadar bekledim daha sonra ticket attım robot mail geldi bilgileri yazdım ne istediyse eksiksiz şekilde yazdım tekrar cevap gelmeyince tedirgin oldum açıkçası Technopat forumlarda bazılarında 1-2 gün sürer diyenler var bazılarında 4-5 gün geçse bile atılmayan key epostaları olunca endişelendim açıkçası diğer eski sitesinde böyle yapmıyordu çünkü)@Mehmet.Heroo mail atın geri dönüş yaparlar, keyler de sorun olabiliyor bazen mail ile sorununuzu çözersiniz.
Geldi hocam oyunlar.Hocam ne yaptınız size key geldi mi acaba yoksa iade mi ettiniz oyunları.
Stok bittikten sonra indirimi bitirecek kod yazmamışlar heralde bende anlamadım. 11 gün sürdü kodların bana ulaşması ama mağdur etmediler en azından. Çok fazla ticket atıp üstüne 2 3 kere bekletildiğim için özel indirim ve bakiye tanımlamışlardı hatta. Beklerken sabır diliyorum şimdiden.@CryDrivo ben de aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım, key requested aşamasında kaldı. Stoksuz satış yapıyorlar, olmayan malı satmaya çalışıyorlar resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.