Oyun Tropico Trilogy 6,20 TL

Bende Tropico 4-5 aldım ama sorunsuz aldım hocam bilemiyorum, isterseniz bir müşteri hizmetlerini arayıp sorun.

Gamebillet üzerinden indirim biter zam gelir korkusuyla sıkıntısız aynı kart ile aldım, Voidu'da problem vardı sanırım. Kod olmadığı için biraz daha fazla ödedim ama Steam üzerinde 5 kat daha pahalı olduğu için sorun değil.

Zamanında Epic ücretsiz vermişti sanırım. Oyun aşırı fazla oynatacak bir oyun değil. Ucuz diye altıncı oyun dışında hepsini aldım. Bu fiyata alabilirsiniz.

Ucuzda Steam'e gore ancak oyun kendine çekmedi pek aslında severim ama 60 TL veresim yok bu oyuna sanırım bu oyunda DLC olmadan oynanamayacak gibi duruyor.

Ben de Tropico 6 El Prez Edition aldım 50 tlye, teşekkürler. Yalnız El Prez Edition full dlc sanmıştım ama dlcler ayrı, sadece oyun ve el prez diye bir dlc var pakette. Sizce dlcler alınmalı mı?

6 TL diye alıyım dedim istemediği bilgi kalmadı, kolay olsun diye Steam bağla dedim Steam bagladi ama Steam hesabı ile doğrudan giriş yapamazsın diyip tekrar mail istedi doğrulama yaptırdı, o bitti telefon numarası istedi onu doğrulattırdı o bitti kartı sisteme kaydetti herhalde sanal kart diye pek umursamadım.

6 TL diye hesap açılır mı bilemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı