Tropikal gömlekler nereden alınabilir?

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
Ekteki gibi gömlekler arıyorum fakat Türkiye'de çok satılan bir yer yok, olanlar da aşırı pahalı gözüküyor. Yurt dışından veya yerli nereden temin edebilirim?

Dosya Ekleri

• 1747951835513.png
    1747951835513.png
    489,3 KB · Görüntüleme: 61
Daha yeni bakmıştım bende aldımda defactoda zaradada (tam olarak belirttiğin modellere benzemiyor ama gayet şık.) kotonda vardı. Baskılı gömlek diye aratırsan çıkar en kötü dolapda vardır.

Ekteki gibi gömlekler arıyorum fakat Türkiye'de çok satılan bir yer yok, olanlar da aşırı pahalı gözüküyor. Yurt dışından veya yerli nereden temin edebilirim?

Temu'ya bakmış mıydınız karşıma tommy vercetti gömleği çıkıyordu sürekli? Kumaş kalitesi falan bilemeyeceğim ancak ucuzdu o kesin.

Temu'ya bakmış mıydınız karşıma tommy vercetti gömleği çıkıyordu sürekli? Kumaş kalitesi falan bilemeyeceğim ancak ucuzdu o kesin.

Hiç bakmadım malzeme kalitesi konusunda ön yargılarım vardı ama bakarım.

Daha yeni bakmıştım bende aldımda DeFacto'da zaradada (tam olarak belirttiğin modellere benzemiyor ama gayet şık.) Kotonda vardı. Baskılı gömlek diye aratırsan çıkar en kötü dolapda vardır.

Sağ olun hocam bir göz atayım.

Bazı butikler de bu tarz egzotik şeyler satıyorlar şanslıysan bulursun. Ayrica dolap (2. el olur genelde ), Temu gibi yerlerede bak.

Yurt dışı gezi videoları çeken bir çocuk vardı onun sanırım bu tarz gömlekler sattığı markası vardı. Burası olması lazım bir göz gezdir istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı