TROY ile Steam'de alışveriş yapmak

Muhtemelen Garanti Bankası kullanıyorsunuz bende gençkart çıkarttığımda Mastercard olarak gelmişti TROY isterseniz ayrıca seçmeniz gerekiyor sanırım.

Ziraat Bankası hocam. Ben de TROY var. Ben Mastercard'ya da Visa istiyorum. TROY kullanışız.

Hocam genç kart Visa diye biliyorum. Eğer o da TROY olursa değişim isteyeceğim şu 2 ay götürsün yeter. Alırken fark etmedim keşke o zaman söyleseydim.

Bakayım hocam internette fark biraz çıkıyor öncelik markete bakacağım olmazsa internetten alacağım.

Bu burs kartı Ziraat Bankası'ndan gelecekse kesin olarak TROY gönderiyorlar ben Visa istememe rağmen TROY gelmişti iptal edip Visa istedim.

Bu burs kartı Ziraat Bankası'ndan gelecekse kesin olarak TROY gönderiyorlar ben Visa istememe rağmen TROY gelmişti iptal edip Visa istedim.
Hocam belirttiğiniz için teşekkür ederim. Gelme aşamasına geldiğimde belirteyim özellikle.

Yav dedim şimdi kim bekleye aradım troy dan visa ya değişimini istiyorum işlemini yaptım.
Hocam süreç nasıl işlemişti acaba ben de önceki karta kayıp işlemi uygulayıp yeni kart başvurusu yaptılar. Ama sistemde troy şuan ne zaman düzelir?

Son düzenleme:
Hocam belirttiğiniz için teşekkür ederim. Gelme aşamasına geldiğimde belirteyim özellikle.

Yav dedim şimdi kim bekleye aradım TROY'dan Visa'ya değişimini istiyorum işlemini yaptım.

Hocam süreç nasıl işlemişti acaba ben de önceki karta kayıp işlemi uygulayıp yeni kart başvurusu yaptılar. Ama sistemde TROY şu an ne zaman düzelir?

Bankayı aradım Visa istediğimi belirtip şu anki kartımın da ne olur olmaz iptal ettirmek istediğimi belirttim. Hemen hemen 1 hafta gibi bir sürede de elime ulaşmıştı.

Bankayı aradım Visa istediğimi belirtip şu anki kartımın da ne olur olmaz iptal ettirmek istediğimi belirttim. Hemen hemen 1 hafta gibi bir sürede de elime ulaşmıştı.
Tamamdır hocam. Yardımlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı