TROY ile Steam'de alışveriş yapmak

YUSUFziya01

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
Ben de TROY kart var ama Steam de alışveriş yapamıyorum nasıl yapabilirim, cüzdan kodu mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal kart Visa veya Master olmazsa yine bir etkisi olmaz hocam.
Sanal kart ana kart ile aynı oluyor.
troy geçen yerden cüzdan kodu alıp steam'a gireceksin ya da bankadan mastercard ya da visa isteyeceksin.
Hocam 1 2 ay içinde genç kart gelecek burs başvurusu yapınca ondan sanırım şuan kod almak daha mantıklı geldi.
Güvenilir internet alınacak yer var mı. Hangi zincir marketlerde bulunuyor acaba.

Sanal kart anakart ile aynı oluyor.

Hocam 1 2 ay içinde genç kart gelecek burs başvurusu yapınca ondan sanırım şu an kod almak daha mantıklı geldi.
Güvenilir internet alınacak yer var mı? Hangi zincir marketlerde bulunuyor acaba.

Şok A-101 satıyordu hocam Hepsiburada veya Trendyol'dan da alabilirsiniz TROY muhtemelen destekliyordur Trendyol ve Hepsiburada'yı.

TROY altyapısı çok kötü Amazon Steam gibi yerlerde geçmiyor kartınızı değişrebilirsiniz uğraşmamak için.
Hocam genç kart vısa diye biliyorum. Eğer o da troy olursa değişim isteyeceğim şu 2 ay götürsün yeter. Alırken fark etmedim keşke o zaman söyleseydim.

Hocam genç kart vısa diye biliyorum. Eğer o da troy olursa değişim isteyeceğim şu 2 ay götürsün yeter. Alırken fark etmedim keşke o zaman söyleseydim.
Bakayım hocam internette fark biraz çıkıyor öncelik markete bakacağım olmazsa internetten alacağım.

Hocam genç kart Visa diye biliyorum. Eğer o da TROY olursa değişim isteyeceğim şu 2 ay götürsün yeter. Alırken fark etmedim keşke o zaman söyleseydim.

Bakayım hocam internette fark biraz çıkıyor öncelik markete bakacağım olmazsa internetten alacağım.

Muhtemelen Garanti Bankası kullanıyorsunuz bende gençkart çıkarttığımda Mastercard olarak gelmişti TROY isterseniz ayrıca seçmeniz gerekiyor sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı