TROY kart App Store'da kullanılabilir mi?

Bildiğim kadarıyla TROY, yurt dışı ödemelerin birçoğunda halen geçmiyor. Bankaya ısrarla TROY istemediğinizi, TROY olarak gelecekse de kartı iptal ettireceğinizi belirtebilirsiniz. Banka mı yok? Farklı bankaya geçersiniz. Mastercard, Visa gibi ödeme yöntemleri dururken TROY kullanmak mantıklı gelmiyor. Sorunsuz çalışan ödeme yöntemi varken neden sorunlu çalışanını kullanalım?

Bildiğim kadarıyla TROY, yurt dışı ödemelerin birçoğunda halen geçmiyor. Bankaya ısrarla TROY istemediğinizi, TROY olarak gelecekse de kartı iptal ettireceğinizi belirtebilirsiniz. Banka mı yok? Farklı bankaya geçersiniz. Mastercard, Visa gibi ödeme yöntemleri dururken TROY kullanmak mantıklı gelmiyor. Sorunsuz çalışan ödeme yöntemi varken neden sorunlu çalışanını kullanalım?
Söyle diyim bana mastercard geldi şans meselesi eğerki stokta mastercard varsa o gelir

Siz üzerine düşmezseniz TROY gönderirler. Belirtmeme rağmen bana da TROY gönderdiler. TROY gönderdikleri için kartı iptal etmek istediğimi belirttim. Mastercard gönderdiler. :)

Arasan bile yardımcı olmazlar benim bildiğim kadarı ile ziraat bankası troy logolu kart üretiyor sadece
Yanlis bilgi, arayip istediginizde VISA/MasterCard veriyorlar.

Konu sahibi arkadasa ithafen: TROY Kullanmayin, arayin VISA/MasterCard isteyin. Uzatirlarsa sikayetvar'a yazin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı