Çözüldü Steam Troy kart ile ödeme yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Red Dead Redemption 2 indirime girmiş. Tam bunun hevesiyle alacaktım ki TROY kart kullanılmadığını gördüm. ByNoGame'den cüzdan kodu alacağım ama nasıl kullanılır, gelmesi ne kadar sürer ya da başka bir sorun çıkar mı bilmiyorum. Ayrıca site güvenilir mi?

Çözüm
Steam TROY ile ödemeyi kabul etmiyor. ByNoGame güvenilir, alabilirsiniz. Kodunuz iş saatleri içerisinde teslim edilir. ByNoGame'in TROY ile ödemeyi kabul etmesi lazım.
Steam TROY ile ödemeyi kabul etmiyor. ByNoGame güvenilir, alabilirsiniz. Kodunuz iş saatleri içerisinde teslim edilir. ByNoGame'in TROY ile ödemeyi kabul etmesi lazım.

Çözüm
Merhaba, Red Dead Redemption 2 indirime girmiş. Tam bunun hevesiyle alacaktım ki TROY kart kullanılmadığını gördüm. ByNoGame'den cüzdan kodu alacağım ama nasıl kullanılır, gelmesi ne kadar sürer ya da başka bir sorun çıkar mı bilmiyorum. Ayrıca site güvenilir mi?

Çok kez kullandım ByNoGame güvenilir bir yer.

By no Game'de bayağı CS skini alıp sattım. Gayet güvenilir bir site. Sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum. Arkadaşın da belirttiği gibi Steam TROY kabul etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı