Troy kart nerelerde gecer?

• Konuyu başlatan 372608
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 13.824

372608

Hectopat
Merhaba, bir hoparlör satin aldiktan sonra yaninda hediye olarak troy logolu ininal Kart gonderdiler. İcinde 250 TL var. Baktim troy kart Steam, Trendyol ve Amazon'da gecmiyor. Bu troy kart nerelerde gecer?

Merhaba, bir hoparlör satin aldiktan sonra yaninda hediye olarak troy logolu ininal Kart gonderdiler. İcinde 250 TL var. Baktim troy kart Steam, Trendyol ve Amazon'da gecmiyor. Bu troy kart nerelerde gecer?

Trendyol'da geçiyor. Türk olan her sitede geçer. Ve Türkiye'de her yerde geçer.

Bazı POS'larda troyu kullanamazsın temmasız özelliğini Türk sitelerinde bazı sitelerde geçer yurt dışı sitelerinde kullanamazsın.

Bazı POS'larda troyu kullanamazsın temmasız özelliğini Türk sitelerinde bazı sitelerde geçer yurt dışı sitelerinde kullanamazsın.

Ben şu ana kadar geçmediği Türk sitesi ve dükkan görmedim. İsrail olaylarından sonra troya geçtim hiç sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.

Türk sitelerde geçer, boş ve gereksiz bir kart. Olaylardan prim yapan vs duyar kasan işlevsiz bir zımbırtı.

Ben şu ana kadar geçmediği Türk sitesi ve dükkan görmedim. İsrail olaylarından sonra troya geçtim hiç sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.

O bende de var bazı marketlerde temmasız alamıyorum gereksiz çoğu sitede geçmiyor o yüzden ürün veya taksit seçeneğini kullanamıyorum boş mastercarda geri döneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı