TV nin dahili uydu alıcısını kullanıyorsanız olmuyor çoğunda. Harici uydu alıcılarında sıkıntı yok. Rahat izleniyor.Samsung'ta yok herhalde uydudan benimki.
TV nin dahili uydu alıcısını kullanıyorsanız olmuyor çoğunda. Harici uydu alıcılarında sıkıntı yok. Rahat izleniyor.Samsung'ta yok herhalde uydudan benimki.
Ne olursa olsun saçmalık.TV nizin
TV niz de BISS key desteği yoksa izleyemezsiniz. SD frekansı da şifrelendi.
Rezillik diyebiliriz. Yunan ve Alman kanallarından izliyorum. Şifre yok. Sinyal kısma yok. Ayar yok. Şifreli İtalyan kanalı Rai 4k kanalı 4k ya yükselterek yayınlıyor. Azeri uydusundan da izlenebiliyor.Ne olursa olsun saçmalık.
Bende Hollanda NPO 1den izliyorum.Rezillik diyebiliriz. Yunan ve Alman kanallarından izliyorum. Şifre yok. Sinyal kısma yok. Ayar yok. Şifreli İtalyan kanalı Rai 4k kanalı 4k ya yükselterek yayınlıyor. Azeri uydusundan da izlenebiliyor.
Arkadaşlar bu konu hakkında bir bilgim var TRT 1 frekans değiştirmiş ve televizyondan yeni bir frekans yapın.
Frekansı 11958 v dikey 27500 olarak ayarlayın ve aratın yeni TRT kanalları gelecektir.
11958 V 27500 SD yayınTV de kanalda sembol oranını 30000 diye gösteriyor eski frekans zaten oymuş bizim TV de öyle her şeyi denedim olmadı yine de anlamadım kanalda mı yanlış gösteriyor frekansı?
Sinyal yok uyarısı şifrelemeyle alakalı değildir. Şifreli kanal uyarısı alakalıdır.Yanlışınız var eğer sinyal yok diyor ise büyük ihtimalle televizyonunuzda bıss key desteği yoktur. Şifreli kanal diyorsa frekans ayarlarından manuel frekans arama yapın ve 11974 v dikey 30000 yapın ve aratın karşınıza TRT çocuk çıkacak mesela 500. kanal TRT çocuk ise 501,502 veya 503'te olan kanallardan biri TRT 1'dir sorunuz olursa sorun.
2 si ayrı sorun diyorum ya zatenSinyal yok uyarısı şifrelemeyle alakalı değildir. Şifreli kanal uyarısı alakalıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.