@ali_cihan HD yayın olmuyor malesef SD yayını açman gerek ayrıca cihazında biss key uyumluluğu var ise trt1' in biss key' inin başına 1 ekle onayla ve çık çalışacaktır.Merhaba arkadaşlar, televizyondan futbol maçı seyretmek istiyorum fakat TRT 1 kanalında $ işareti var ne yapabiliriz?
O kadar TRT payı veriyoruz hizmet bu![]()
@ali_cihan HD yayın olmuyor maalesef SD yayını açman gerek ayrıca cihazında biss key uyumluluğu var ise TRT 1'in biss key' inin başına 1 ekle onayla ve çık çalışacaktır.
Rica etsem o video linkini paylaşır mısınız?"Haram olsun"desem uyarı yer miyim acaba? Bazen değişik uyarılar veriyor Technopat.
Onunla ilgili değil nebil evren YouTube kanalında anlattı sebebini de unuttum şimdiben HD izliyorum.
Akşama maç olunca yayın yine gider merak etmeHD yayın frekansı düzelmiş görünüyor. SD yayın dediğiniz frekansta izlemek istiyorsanız cihazınızın BISS key desteği olması gerekli. Yoksa maalesef izleyemezsiniz.
Milli maç günleri yükseltiyorlar. Düşük ihtimal.Akşama maç olunca yayın yine gider merak etme
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.