TRT'den yeni platform: Tabii

Artık %1 TRT vergisi değil %10 TRT vergisi alıyoruz deseler çok komik olmaz mıydı? Unutmayın Netfilx, Disney+'ı almadığınız sürece para veya vergi ödemiyorsunuz. Bu platformu kullanmasanız bile vergi alıyorlar.

Sitenin ara yüzünden, dizilerin kapak fotoğrafına kadar direkt çalıp rengini boyamışlar gibi. Şunu merak ediyorum özgün Türk dizileri olmak yerine yabancı dizilerin yalnızca Türkçeye çevrilmiş hali gibi olacaksa neden orijinali yerine bunu izleyeyim. Yerli oyuncuların yüzü, suyu hürmetine mi?

Fragmanları izledim hepsi Netflix, Disney+ dizilerinin karbon kopyası ve "ben 3 bölüm sonra kaliteyi dibe vuracağım" diye bağırıyor.

Sitenin ara yüzünden, dizilerin kapak fotoğrafına kadar direkt çalıp rengini boyamışlar gibi. Şunu merak ediyorum özgün Türk dizileri olmak yerine yabancı dizilerin yalnızca Türkçeye çevrilmiş hali gibi olacaksa neden orijinali yerine bunu izleyeyim. Yerli oyuncuların yüüz, suyu hürmetine mi?

Fragmanları izledim hepsi Netflix, Disney+ dizilerinin karbon kopyası ve "ben 3 bölüm sonra kaliteyi dibe vuracağım" diye bağırıyor.
3 bölüm sonra kalitenin düşmesi olayı Netflix'te de yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı