Hakket, şifreli kanal diyor bende de.TRT bozuk, herkeste böyle.
Hallettim sağolun otomatik frekans aramayı kullandım geldi11958 / V / 27500
deneyebilirsin. Maç yayını izleyeceksen dikey(V) polarizasyon frekans tercih etmen gerekiyordu sanırım. Hangi frekans HD hangisi SD bilmiyorum. Alternatif frekans bulmaya çalışıyorum şu an.
Bende TRT 1 HD şu an açık. İstediğim maçları izledim.
Düzenleme:
Bizim Samsung'un kanser arayüzünden hangi frekanstakinin açık olduğunu göremedim. Türksat kaynağına göre alternatif frekanslar aşağıda.
Eki Görüntüle 2233527
Harika ya maç başlamaya 10 dk kala geri gittiHallettim sağolun otomatik frekans aramayı kullandım geldi
11958 / v / 27500.
Deneyebilirsin. Maç yayını izleyeceksen dikey(v) polarizasyon frekans tercih etmen gerekiyordu sanırım. Hangi frekans HD hangisi SD bilmiyorum. Alternatif frekans bulmaya çalışıyorum şu an.
Bende TRT 1 HD şu an açık. İstediğim maçları izledim.
Düzenleme:
Bizim Samsung'un kanser arayüzünden hangi frekanstakinin açık olduğunu göremedim. Türksat kaynağına göre alternatif frekanslar aşağıda.
Eki Görüntüle 2233527
Bu frekansları sırasıyla girip taratmak lazım. Maç anında bazıları kapatılır. Bu her turnuvada böyleydi. Gerekirse hepsini bulup hazırladıktan sonra maç saati aralarında gezeceksin.Hocam aparttayım şu an. Televizyon TRT 1'de şifreli kanal diyor, nasıl çözebilirim?
Televizyonda frekans girebileceğim bir yer dahi yoktu izleyemedim maçı. Artık diğer maçları evde izlerim napalım.Bu frekansları sırasıyla girip taratmak lazım. Maç anında bazıları kapatılır. Bu her turnuvada böyleydi. Gerekirse hepsini bulup hazırladıktan sonra maç saati aralarında gezeceksin.
HD yayınlardan birisini sorunsuz kullanıyorum. Otomatik aramada çıkıyor. Ancak TV yazılımı çok kötü ve kanal~frekans ilişkilendirmesi yapamıyorum. Çalışan hangi frekans tespit edemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.