Truckers MP aile paylaşımı ile girilebilir mi?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
Truckers MP'de 3 ay ban yedim, yeni hesap açıp ana hesabımla aile paylaşımı yapıp Truckers MP girebilir miyim? Yoksa illaki yeni hesap açıp ETS 2 satın almam mı gerekiyor? Ayrıyeten yeni Truckers MP hesabı kurup gireceğim.

Ben denedim, hata veriyor. Oynanmıyor.

Tmp hesabı Steam hesabına bağlıdır. Aile paylaşımı ile giremezsin. Yeni Steam hesabına ETS alman gerek ama bu da yasal değil. Fark edilirsen 90 gün ban ile perma ban arasında bir ceza alabilirsin. Önerim bu işe hiç girme. Kötü sürmüşsün ki banlanmışsın. Banlanmak istemiyorsan artık adamakıllı sürmeyi deneyebilirsin.

Ha yok illede gireceğim dersen de çok uğraşman lazım. Sistem tarafından fark edilmemen lazım. Direk yeni hesaptan oyunu satın alıp gireyim dersen daha oyuna girmeden yeni hesabından banlanır, üzerine eski hesabında ceza alır.

Satın alsam olur mu?
Olur büyük ihtimalle ama araştırıp emin ol, denemedim.

Ana yola çıkarken 110la gelen Skoda'yı son saniye aynaya bakıp görmediğim ve Skoda yavaşlamayıp bana çarptığı için ben ban yedim. Düzgün sürmek DD

§1.2 - yasaktan kaçınma - 90 gün

Geçici yasağı aşmak için başka bir hesap oluşturmak veya kullanmak, yasaktan kaçınmak olarak değerlendirilir. Kalıcı yasağı atlatmaya çalışmak, tüm hesaplarınız için kalıcı yasakla sonuçlanacaktır. Yasaklanmanıza sebep olan kanıtlarını kaldırmaya yönelik girişimler de yasaktan kaçınmak olarak değerlendirilecektir. Eğer kanıtlar yasaktan kaçındığınızı gösterirse, yetkililer sizi bildirimde bulunmaksızın tekrar yasaklama hakkını saklı tutar. Yasaktan kaçınma ile ilgili kanıtlar, sunucu tarafında gizli bilgiler içermesi nedeniyle açıklanamaz.

Sıkıntı yok hocam zaten her banım açıldığı gün dayanamayıp terör estiriyorum, 3 ay sonra tekrar yiyeceğimi biliyorum, yersem yerim yapacak birşey yok.

Sıkıntı yok hocam zaten her banım açıldığı gün dayanamayıp terör estiriyorum, 3 ay sonra tekrar yiyeceğimi biliyorum, yersem yerim yapacak bir şey yok.

Peki. Normalde önermek istemem ama bari biraz daha geç ban ye.

MAC adresini değiştir, IP adresini değiştir, bilgisayarında bulunan tmp dosyalarını kaldır sonra geri yüklersin. Ayrıca eski tmp hesabını sil, banı açılacağı zaman geri açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…