Kayra342727
Hectopat
Truckers MP'de 3 ay ban yedim, yeni hesap açıp ana hesabımla aile paylaşımı yapıp Truckers MP girebilir miyim? Yoksa illaki yeni hesap açıp ETS 2 satın almam mı gerekiyor? Ayrıyeten yeni Truckers MP hesabı kurup gireceğim.
Ben denedim, hata veriyor. Oynanmıyor.Truckers MP'de 3 ay ban yedim, yeni hesap açıp ana hesabımla aile paylaşımı yapıp Truckers MP girebilir miyim? Yoksa illaki yeni hesap açıp ETS 2 satın almam mı gerekiyor? Ayrıyeten yeni Truckers MP hesabı kurup gireceğim.
Satın alsam olur mu?Ben denedim, hata veriyor. Oynanmıyor.
ETS 2 Satın alıp girebilirsin.Satın alsam olur mu?
Olur büyük ihtimalle ama araştırıp emin ol, denemedim.Satın alsam olur mu?
Tmp hesabı Steam hesabına bağlıdır. Aile paylaşımı ile giremezsin. Yeni Steam hesabına ETS alman gerek ama bu da yasal değil. Fark edilirsen 90 gün ban ile perma ban arasında bir ceza alabilirsin. Önerim bu işe hiç girme. Kötü sürmüşsün ki banlanmışsın. Banlanmak istemiyorsan artık adamakıllı sürmeyi deneyebilirsin.
Sıkıntı yok hocam zaten her banım açıldığı gün dayanamayıp terör estiriyorum, 3 ay sonra tekrar yiyeceğimi biliyorum, yersem yerim yapacak birşey yok.Tmp hesabı Steam hesabına bağlıdır. Aile paylaşımı ile giremezsin. Yeni Steam hesabına ETS alman gerek ama bu da yasal değil. Fark edilirsen 90 gün ban ile perma ban arasında bir ceza alabilirsin. Önerim bu işe hiç girme. Kötü sürmüşsün ki banlanmışsın. Banlanmak istemiyorsan artık adamakıllı sürmeyi deneyebilirsin.
Ha yok illede gireceğim dersen de çok uğraşman lazım. Sistem tarafından fark edilmemen lazım. Direk yeni hesaptan oyunu satın alıp gireyim dersen daha oyuna girmeden yeni hesabından banlanır, üzerine eski hesabında ceza alır.
Sıkıntı yok hocam zaten her banım açıldığı gün dayanamayıp terör estiriyorum, 3 ay sonra tekrar yiyeceğimi biliyorum, yersem yerim yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.