METANİC
Kilopat
- Makaleler
- 3
Tam bilmiyorum. Lakin ilgili DLL dosyasını System32 içinden silip yeniden kurun bence.
Yani önce DLL silin sonra yükleyici ile yeniden kurun. Ardından sistemi yeniden başlatın.
Aynı hatayı bende alıyorum sürekli. Reshade falan kurulu değil MSI afterburner'dan memory clock kısınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.Merhaba, son birkaç haftadır oyundan disconnect atınca veya durduk yere herhangi bir anda oyun çöküyor ve bu hatayı veriyor. Hangi rapor lazımsa ileteyim artık gerçekten gına geldi bu sorundan. Yardımcı olur musunuz? @Yener K.
Dosya doğrulamayı denedim.
Eki Görüntüle 2011536
Aynı hatayı bende alıyorum sürekli. ReShade falan kurulu değil MSI Afterburner'dan Memory clock kısınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.
Ben bir türlü çözemedim ya.Beni çok uğraştırdı. En son ReShade'i bir kaldırayım dedim oldu. Disconnect de atsam Alt Tab da atsam artık çökmüyor.
Ben bir türlü çözemedim ya.
Ben bir türlü çözemedim ya.
Hocam yok denedim onu daha önce. Sadece tmp'de oluyor.Çok saçma bir sorun gerçekten. Büyük ihtimalle NVIDIA'nın yeni sürücüleri ile geldi bu sorun.
Hocam şöyle yap. Oyunu ve tmp yi sil aynı şekilde belgelerdeki dosyalarını da sonra tekrar yükle büyük ihtimalle çözülecektir.
Merhaba bu sorun bende de aynısı yaşıyorum da bu sorun nasıl çözdünMerhaba, son birkaç haftadır oyundan disconnect atınca veya durduk yere herhangi bir anda oyun çöküyor ve bu hatayı veriyor. Hangi rapor lazımsa ileteyim artık gerçekten gına geldi bu sorundan. Yardımcı olur musunuz? @Yener K.
Dosya doğrulamayı denedim.
Eki Görüntüle 2011536
Merhaba bu sorun bende de aynısı yaşıyorum da bu sorun nasıl çözdün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.