Truckers MP hesabı silinebilir mi?

Emre Bayam

Decapat
Trucker MP'den perma ban yedim. Yeni Truckers MP hesabı açsam oynayabilir miyim ya da bu Truckers MP hesabını silme ihtimalim var mıdır?

O Launcher kesin olarak çıkacak mı çıksa bile kendi Steam hesabım ile oynayabilir miyim?

O Launcher'den yıllardır bahsediliyor be hocam bir türlü çıkmadı ben bu saatten sonra da çıkacağına inanmıyorum.
11 şubatta al işte dene arkadaşın da dediği gibi hayatından gidecek şey en fazla 10TL.

IP ban hakkında bir bilgim yok ama hwid hakkında hiçbir şey çıkmıyor reverse engineer ettiğimde base dll'i. sadece işlemci modeli ve os'u alıyor sadece. bunu logladığına dair bir şey de bulamadım.

O Launcher kesin olarak çıkacak mı çıksa bile kendi Steam hesabım ile oynayabilir miyim?

Infinite Truckers, 2018'de yapılıyordu geri bırakıldı 2020'de başlandı geri bırakıldı ve gene yapmaya başladılar gene bırakmazlarsa eminim ki çıkar ve oynayabilirsin bir etki etmez.

Sen adamsın hocam eyvallah.
Yani bu da HWID atılmıyor demek.
@denizdeni hocam peki bu sistem bizim nasıl birden çok hesabımız olduğunu anlamakta çünkü ortada hem HWID yok hem IP yok gibi gözüküyor.
Yine base dll'de bir şey görmedim fakat eğer birisi seni reportlarsa veya 2 hesabınında nickleri çok benzerse banlayabiliyorlarmış.

Yolun dar ve kalabalık olduğunu gözüktüğü üzere hızınız çok fazla. Yükünüz çok ağırsa o kadar hızlı gitmeyeceksin virajda. Her ne kadar çarptığın adamda suçlu olsa da büyük pay sizde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…