Truckers MP kirkenes sollama banı verdi

alkio

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1660Ti 6Gb 192Bit Gddr6
Amd Ryzen 5 5600X
Msi B550 Pro-Vdh Wi-Fi
Kingston 1Tb M.2 SSD
32Gb Hyperx 3200Mhz Cl16
Msi Mag b650 650W

Rampage Cinder R125
Asus Rog Strix Scope Deluxe
Rampage Stormy 7.1
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Sollama yapan kişi benim)

En önümüzdeki tır (tabii ki de Çinli ve tren almıştı) yolun ortasında durup AFK kaldığı için 1-2 dakika bekledik, benim yüküm olmadığı için direk sinyalimi verip kimseye çarpmadan (tırlara çarpmamak için yolun dışına çıkıyorum) ve kimseye zorluk çıkarmadan temiz bir şekilde solladım, bu sollamaya 1 ay ban yedim :D, adminin geri cevabı büyük ihtimal o bölgede 25 kişiden fazla insan olduğu gibi bahaneler olacak ancak sizin cevaplarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Vurmaya gerek yok, kurallarda ProMods kirkenes yolunda hiçbir sebep gerektirmeden sollamak yasak yazıyor. Diğerleri enayi mi bekliyor.

Sanki hiç kirkenese girmemiş gibi yorum yapıyorsun, düz yolda gitsen arkandan gelen herkes solluyor herkesi banlasınlar o zaman?

4-5 dakika her çinliyi bekleyeceksek onlara ban atsınlar bize değil.

(Ben en aşağı inip geri geldiğinde o en öndeki Çinli tır daha köprüden sonraki dönemeçlere yeni gelmişti)

Sollamak yasak orada. İlla çarpmana gerek yok.

En öndeki adam hareket etmiyor sollamdan nasıl ilerleyeceğiz?

Sanki hiç kirkenese girmemiş gibi yorum yapıyorsun, düz yolda gitsen arkandan gelen herkes solluyor herkesi banlasınlar o zaman?

(Ben en aşağı inip geri geldiğinde o en öndeki Çinli tır daha köprüden sonraki dönemeçlere yeni gelmişti)

Kuralları ben mi belirliyorum, bu sorunu adminle tartış.

Hocam kuralları düzgünce okuyun gelin. Ayrıca tır mı sürüyorsunuz yarış arabası mı? Hızlı gidince ne kazanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı