Çözüldü Truckers MP offline yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Hayır muhtemelen kötü bağlantıdan filan bağlanamadı. Çık gir yapın. Eğer hata devam ederse servisten uzaklaşıp deneyin, servisler genelde kalabalık olduğu için sorun yaratıyor olabilir.

Truckers MP'ye giriyorum sağ üstte offline yazıyor. Steam bağlı daha yeni kaydoldum.

galiba dlc eksik.
ama ben 1. server a giriyorum dlc istiyor mu

Hayır muhtemelen kötü bağlantıdan filan bağlanamadı. Çık gir yapın. Eğer hata devam ederse servisten uzaklaşıp deneyin, servisler genelde kalabalık olduğu için sorun yaratıyor olabilir.
çık gir yaptım ama olmadı

DLC istemez. Eğer ProMods girersen ister SIM1'de istemez. Sistemini veya kullandığın bilgisayarı yazma zahmetine girmediğin için varsayıp ilerliyorum. Ya internetin kötü ya da kalabalıktan dolayı bilgisayarın oyunu zor açıyor ve uzun süre beklettiği için de giremiyorsun.

Hangi şehirde deniyorsunuz?
berlin galiba

DLC istemez. Eğer ProMods girersen ister SIM1'de istemez. Sistemini veya kullandığın bilgisayarı yazma zahmetine girmediğin için varsayıp ilerliyorum. Ya internetin kötü ya da kalabalıktan dolayı bilgisayarın oyunu zor açıyor ve uzun süre beklettiği için de giremiyorsun.
yok bilgisayarım iyi olmasada ets2mp kaldıracak kadar yeterli

Technopat Haberler

Geri
Yukarı