kenryugujii Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Merhaba, oyunda normal bir şekilde devam ederken bu hatayı alıyorum. Çözümü bilen var mı? Teşekkürler.
Merhaba, oyunda normal bir şekilde devam ederken bu hatayı alıyorum. Çözümü bilen var mı? Teşekkürler.
DowsyJr Picopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 8.00GB 64 bit LENOVO Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 dostum bence bilgisayarindan dolayi sorun olusabilir bilgisayari yeniden baslat eger yeniden bu sorun olursa youtubeden aratip cozumunu bulabilirsin Artı 0 Eksi
dostum bence bilgisayarindan dolayi sorun olusabilir bilgisayari yeniden baslat eger yeniden bu sorun olursa youtubeden aratip cozumunu bulabilirsin
KS KS kenryugujii Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 DowsyJr dedi: dostum bence bilgisayarindan dolayi sorun olusabilir bilgisayari yeniden baslat eger yeniden bu sorun olursa youtubeden aratip cozumunu bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Youtube de bu konuyla ilgili pek video yok Artı 0 Eksi
DowsyJr dedi: dostum bence bilgisayarindan dolayi sorun olusabilir bilgisayari yeniden baslat eger yeniden bu sorun olursa youtubeden aratip cozumunu bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Youtube de bu konuyla ilgili pek video yok
DowsyJr Picopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 8.00GB 64 bit LENOVO Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #4 kenryugujii dedi: Youtube de bu konuyla ilgili pek video yok Genişletmek için tıkla... ozaman bilgisayari yeniden baslat eger oda olmassa truckersmpyi silip yeniden yukle ve yuklediginde dosyayi ets 2 ye koy Artı 0 Eksi
kenryugujii dedi: Youtube de bu konuyla ilgili pek video yok Genişletmek için tıkla... ozaman bilgisayari yeniden baslat eger oda olmassa truckersmpyi silip yeniden yukle ve yuklediginde dosyayi ets 2 ye koy
Artizz93 Decapat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 Kardeşim Netspeed mi kullanıyorsun Artı 0 Eksi
KS KS kenryugujii Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 Artizz93 dedi: Kardeşim Netspeed mi kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artizz93 dedi: Kardeşim Netspeed mi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Hayır Son düzenleme: 13 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Artizz93 dedi: Kardeşim Netspeed mi kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artizz93 dedi: Kardeşim Netspeed mi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Hayır