Bende Netspeed kullanıyorum ve ne gariptir ki bende de bu hata oluyor. Özellikle oyunu ilk kez açıp sunucuya bağlanırken oluyor. Oyunu oynarken hiç rastlamadım. Netspeed de tmp konusunda genel bir sorun var ve bir türlü çözemediler.
Bende Netspeed kullanıyorum ve bu hatayı alıyordum, modem arayüzünden WAN kısmına girin orada mtu ve tcp mss var mtu yu 1440 tcp mss yi 1400 yapıp ayarları kaydedin, modemi kapatıp açın düzelecektir.
Bende Netspeed kullanıyorum ve bu hatayı alıyordum, modem arayüzünden WAN kısmına girin orada tpu ve tcp mss var tpu yu 1440 mct ms yi 1400 yapıp ayarları kaydedin, modemi kapatıp açın düzelecektir.
Bende Netspeed kullanıyorum ve bu hatayı alıyordum, modem arayüzünden WAN kısmına girin orada mtu ve tcp mss var mtu yu 1440 tcp mss yi 1400 yapıp ayarları kaydedin, modemi kapatıp açın düzelecektir.