Truckers MP web site üzerinden oyuncu raporlama nasıl yapılır?

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bugün "Truckers MP" oynarken bir oyuncu bana arkamdan çok kötü çarptı ve çok fazla hasar aldım. Kanıt için elimde bir ekran görüntüsü var ve bu kişiyi site üzerinden nasıl raporlayabilirim ve ban attırabilirim? Cevap veren arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Ekran görüntüleri kabul edilmiyor. Video çekmen lazım rapor oluşturmak içinde web sitede hesabını açıp profilinin üstüne tıklayıp rapor olustura bas olayı biraz açıkla YouTube linkini koy yoğunluğa göre cevap verirler.

https://truckersmp.com/reports buradan rapor ediliyor. Video ise YouTube, fotoğraf (fotoğraf sadece sohbette rahatsız edici söylemler için kabul görüyor) ise hızlı resim gibi sitelere yükleyip linki göndermeniz yeterli.

Olay anının videosu yoksa ban talebiniz direkt reddedilir boş yere ban talebi hakkınızı öldürmeyin 10 tane red yedikten sonra rapor atamıyorsunuz.

Olay anının videosu yoksa ban talebiniz direkt reddedilir boş yere ban talebi hakkınızı öldürmeyin 10 tane red yedikten sonra rapor atamıyorsunuz.
Evet buna dikkat edin. Ben edemedim. :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı