Truckers MP'de adminler yok!

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunda bu akşam toplam 3200 kişi vardı. Duisburg calais yapayım dedim. Arabayla yola başladım. Ve 30 dk lık yol 1 saat 5 dakika sürdü. Neden mi? Çünkü serverda admin yok. Önüme kıranlar mı dersin, sıraya kaynak yapanmı dersin falan sinir oldum. Özellikle bunları yapan kitle genellikle Türk. Sonra neden Türklere ırkçılık yapıyorlar. E haklılar. Adam önüme kırıp üstüne chatten random gülüyor. Adminler ise uyuyor. Kış uykusuna yatmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana öyle yaptiklarinda oyun boyu rahat birakmiyorum takla attiriyorum hatta, yol vermiyorum, bu arada cidden admin yok kirkeneste de aynı sorun var madene 1,5 saatte indim 😃 az önce çok fazla trafik var.

Sizlere çarpan kişileri 2 farklı şekilde raporlayabilirsiniz, er ya da geç layıklarını bulacaklardır. Oyun içi aktif olarak kalabalık yerleri gözlemleyen yetkili sayısı çok az evet, ama haklı sebeplerimiz var diye düşünüyorum 😅. Olabildiğince (özellikle C-D şehirlerini) gözlemlemeye çalışıyorum ama oyun içi yetkisi olan 65-100 kişi var ve sadece bir iki kişinin varlığı ile 4000-5000 kişiye bakılması mümkün değil.
Buna ek olarak anlık bir şekilde admin talep etme seçeneğiniz de bulunmamakta (kurallara aykırı) ki biraz saçma.
Size çarpan kişinin kesin olarak cezalandırılmasını istiyorsanız videoya alıp raporlamanız lazım.

Kesinlikle katılıyorum.Özellikle petrol bölgelerinde 1 saat beklediğimi biliyorum.Gelen geçen ters şeritten,çimenden 110km/h ile geçiyor kimse de ban yemiyor.Fakat konu haksız banlanmaya gelince üstlerine tanımam.Ban evading yapmamama rağmen ban evading yüzünden hesabıma perma attılar.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle petrol bölgelerinde 1 saat beklediğimi biliyorum. Gelen geçen ters şeritten, çimenden 110km/h ile geçiyor kimse de ban yemiyor. Fakat konu haksız banlanmaya gelince üstlerine tanımam. Ban evading yapmamama rağmen ban evading yüzünden hesabıma perma attılar.

Boşuna ban atma konusunda ustalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı