broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Coğu insanda şöyle "title" gibi şeyler var isimlerinin solunda. Ben de bunlara nasıl sahip olabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2024
Coğu insanda şöyle "title" gibi şeyler var isimlerinin solunda. Ben de bunlara nasıl sahip olabilirim?
Çözüm 6 6 613366 31 Ağustos 2024 broisNOTkingbaldwin dedi: Coğu insanda şöyle "title" gibi şeyler var isimlerinin solunda. Ben de bunlara nasıl sahip olabilirim? Eki Görüntüle 2298562 Genişletmek için tıkla... Taba bas sonrasında sağ tık yapıp ayarlar simgesi ne bas bir boşluk var Player tag yazıyor oradan renk ve tag değiştirebilirsin sonrasında kaydet.
broisNOTkingbaldwin dedi: Coğu insanda şöyle "title" gibi şeyler var isimlerinin solunda. Ben de bunlara nasıl sahip olabilirim? Eki Görüntüle 2298562 Genişletmek için tıkla... Taba bas sonrasında sağ tık yapıp ayarlar simgesi ne bas bir boşluk var Player tag yazıyor oradan renk ve tag değiştirebilirsin sonrasında kaydet.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 31 Ağustos 2024 #2 broisNOTkingbaldwin dedi: Coğu insanda şöyle "title" gibi şeyler var isimlerinin solunda. Ben de bunlara nasıl sahip olabilirim? Eki Görüntüle 2298562 Genişletmek için tıkla... Taba bas sonrasında sağ tık yapıp ayarlar simgesi ne bas bir boşluk var Player tag yazıyor oradan renk ve tag değiştirebilirsin sonrasında kaydet. Artı 0 Eksi Çözüm
broisNOTkingbaldwin dedi: Coğu insanda şöyle "title" gibi şeyler var isimlerinin solunda. Ben de bunlara nasıl sahip olabilirim? Eki Görüntüle 2298562 Genişletmek için tıkla... Taba bas sonrasında sağ tık yapıp ayarlar simgesi ne bas bir boşluk var Player tag yazıyor oradan renk ve tag değiştirebilirsin sonrasında kaydet.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 31 Ağustos 2024 #3 Tab tuşuna bas, sağ tık basarak ile mouse etkinleştir. Çark var orada ona tıkla, ayarları kurcala orada. Ya ilk ekranda ya da Userface ekranında olması gerek. Artı 0 Eksi
Tab tuşuna bas, sağ tık basarak ile mouse etkinleştir. Çark var orada ona tıkla, ayarları kurcala orada. Ya ilk ekranda ya da Userface ekranında olması gerek.