Truckers MP'de ban itirazı nasıl yapılır?

Hile yapmışsın yani bunun savunulup itiraz edilecek tarafı yok. Yokuş assagi tırın kendi hızlanması ile düz yolda 165 yapmak aynı değil. 15kmh için ban atılması saçma değil senin 15kmh için hesabını riske atman saçma.

Sonuc itibariyle 15 kmh arttirdin mi, arttirdin yemen normal itiraz edilecek bir durum yok ortada. Belki hile yapmis olsan da birkac yil sonra yine ban affi gelir oynamaya devam edersin. 2020'de perma yemistim, gecen bi' indiriyim dedim baktim ban affi gelmis banim acilmis. Perma yiyorsun sonra aciliyor degisik.

1692490376442.png

1692490434455.png

Arkadaşlar perma ban yedim. Nedeni ise 165 ile gittiğim için belki biraz daha fazla. Sinirden hesabımı sildim. Yeni hesap açarsam beni banlayan admini görebilecek miyim halen? Şansımı denemek istiyorum.
Merhaba , 2017 den beri ETS2 oynamaktayım 2 yıl adminlik geçmişim de oldu. Admini görmenize gerek yok uğraşmayın bile , perma banlarla ilgilenilmiyor çoğunlukla. Hız ' ın yüksek ben şans vermiyorum açılacağına , Şu şekilde çözebiliriz Ets tekrar zamlanmadan Ayrı E posta ile ayrı bir steam hesabından oyunu tutarsın yeni hesap açar girersin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , sağlıcakla kal dostum.
Düzenleme : Arkadaşın dediği gibi bir ihtimal ban affı gelir oynarsın.

Merhaba , 2017 den beri ETS2 oynamaktayım 2 yıl adminlik geçmişim de oldu. Admini görmenize gerek yok uğraşmayın bile , perma banlarla ilgilenilmiyor çoğunlukla. Hız ' ın yüksek ben şans vermiyorum açılacağına , Şu şekilde çözebiliriz Ets tekrar zamlanmadan Ayrı E posta ile ayrı bir steam hesabından oyunu tutarsın yeni hesap açar girersin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , sağlıcakla kal dostum.
Düzenleme : Arkadaşın dediği gibi bir ihtimal ban affı gelir oynarsın.
Dostum açıkçası bu güzel tavrın beni mutlu etti. Öncelikle teşekkür ederim. Gelip yok hile yapan şöyle acizdir böyledir demediğin için minnettarım sağlıcakla kal inşallah.

Dostum açıkçası bu güzel tavrın beni mutlu etti. Öncelikle teşekkür ederim. Gelip yok hile yapan şöyle acizdir böyledir demediğin için minnettarım sağlıcakla kal inşallah.
Rica ederim dostum bende mutlu oldum böyle söylemene , sende sağlıcakla kal inşallah.
Bu arada yanlış anlamassın umarım , hile sana zarar verir diğerleri için olup geçer . İlla merak ettim deneyeyim dersen de offline da aç ki sıkıntı yaşanmasın .
TMP veya ETS2 ile alakalı bir şey olursa etiketleyebilirsin.

Son düzenleme:
Rica ederim dostum bende mutlu oldum böyle söylemene , sende sağlıcakla kal inşallah.
Bu arada yanlış anlamassın umarım , hile sana zarar verir diğerleri için olup geçer . İlla merak ettim deneyeyim dersen de offline da aç ki sıkıntı yaşanmasın .
TMP veya ETS2 ile alakalı bir şey olursa etiketleyebilirsin.
EyvAllah dostum çok teşekkür ederim. Bir hata yaptık şimdi acısını çekiyoruz sağlık olusn.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı