Truckers MP'de U dönüşünde kazaya sebep olmak ban sebebi mi?

pesimist34

Hectopat
Yer
Turkiye
Herkese iyi Sosyal'ler, hayırlı ramazanlar. Bugün ETS 2 Truckers MP oynarken bir olay oldu. C-D yolu üzerinde kontrollü bir şekilde 3'lü dorse ile u atarken (aynaları kontrol ettim) birden birisi vurdu. Lakin suç bende olmamasına rağmen bana rec yazdılar, sebebini sorduğumda cevaplamadılar, kendimi kanıtlamam için elimde bir video da yok. Eğer bu videoyu paylaşırlarsa kendimi nasıl savunacağım? Ve bu yaptığım hareket yasaklama sebebi mi?

O hareketi yaptığın yere bağlı dediğin gibi güvenli bi' alandaysan hata onlardaysa bi' kısıtlama almazsın. Ama dediğim gibi döndüğün yere bağlı. Ayrıca rec yazanların çoğu kayıtta olmuyor korkutma amacıyla yapıyor.

Sanırım bu olay olurken bende oradaydım kaç gibi oldu bu olay. Bende bugün ban yedim.
Sorunun cevabına gelecek olursak evet o yolda U dönüşü yasak yani adam senin kaydını aldıysa ban atarsa o haklı çıkar ben her zaman U atarım her şeyi yaparım sonucunda da bugün olduğu gibi ban yerim. Ban yersen de üzülmene gerek yok ETS2 indirime girdiği zaman yeni bir hesap açıp devam edersin.

İlk kısıtlamadan perma atacaklarını sanmıyorum 3 aylık bir kısıtlamayla karşılaşır en fazla.

Hocam ben duisburg da yolu kapatmıştım tersten girip adamlara çarptım anca öyle perma yedim bana her dakika rec yazıyorlar hiçbir şey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez size perma vereceklerini sanmam ama yasak olabilir yaptığınız şey kuralları tam bilmiyorum

Evet güvenli bir alandaydım hocam. Fakat video kaydı sonradan alıp bana çarpan adamı göstermezse suçlu ben olacağım.

Hocam bu konuyu açmadan 10 dakika bilemedim 15 dakika önce oldu bu olay. Hesapta bütün DLC'ler var ban yemek istemiyorum zaten aktif banlarım 3.
Moderatör arkadaşlar başlık yanlış yazılmış, benden sonra düzeltmişsiniz ama öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…