Truckers MP'de yan hesap açılırsa anlaşılır mı?

BY LEWU

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Truckers MP'de sizce yan hesap açtığım anlaşılır mı? Yeni hesap açıldığını nasıl anlıyorlar ve anlamamalarının şartları nelerdir? Yan hesap açsam sizce anlaşılır mı?

Merhaba arkadaşlar, Truckers MP'de sizce yan hesap açtığım anlaşılır mı? Yeni hesap açıldığını nasıl anlıyorlar ve anlamamalarının şartları nelerdir? Yan hesap açsam sizce anlaşılır mı?

IP adresinden öğrenebiliyorlar.

Kaç milyon kayıtlı oyuncu var, benim IP adresimi mi kontrol edecekler? Sence anlaşılır mı?

Anlaşılır arkadaşım banlıyken girdi yan hesaba hem ana hesabı hem yan hesap perma ban yedi.

Kaç milyon kayıtlı oyuncu var, benim IP adresimi mi kontrol edecekler? Sence anlaşılır mı?

Hem onlar kontrol etmiyor yapay zeka her şeyi saniyeler içerisinde eşleyebiliyor.

Banlı değilken yan hesabında oynarsan bir şey olmaz. Benim yaklaşık 7 hesabım var ve hepsini 1.000 saate tamamlamaya çalışıyorum. Herhangi birinden banlı değilsen sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı