Forzada yok, assettoda ngg yada nohesi bakabilirsin.Arkadaşlar ben şimdi Truckerspm'den ban yedim de, bunun gibi ETS 2 sunucusu var mı ya da Assetto Corsa veya Forza harizon 4'te böyle oynayabileceğim sunucu var mıdır?
Hocam adminlere denk gelmemişsizinizdir yada o an admin ban atmak istemiyordur.1 kere haklı 1 kere haksız ban yedim .Eğer birisi sizi video ile bildirirse kaçarınız yok ban atıyorlar.Hocam ben küçüken hep truckerspm oynuyordum ve hiç kurallara uymuyordum yolu kapatıyorum aşırı hız yapıyordum ama hiç ban yemedim neden?
Hocam ETS 2 için TMP harici sunucu yok. Ayrıca ne kadar ban yediniz ?Arkadaşlar ben şimdi Truckerspm'den ban yedim de, bunun gibi ETS 2 sunucusu var mı ya da Assetto Corsa veya Forza harizon 4'te böyle oynayabileceğim sunucu var mıdır?
Hocam adminlere denk gelmemişsizinizdir ya da o an admin ban atmak istemiyordur. 1 kere haklı 1 kere haksız ban yedim. Eğer birisi sizi video ile bildirirse kaçarınız yok ban atıyorlar.
Hocam ETS 2 için tmp harici sunucu yok. Ayrıca ne kadar ban yediniz?
Arcade sanırım.Peki kuralın olmadığı bir server varmı?
Peki kuralın olmadığı bir server var mı?
farmıng sım 22 de varmıdırForzada yok, assettoda ngg yada nohesi bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.