TruckersMP "msvcr120_clr0400.dll" sorunu

• Konuyu başlatan HEXON1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.508

HEXON1

Kilopat
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
ETS 2 oyununu online oynamak için Truckersmp'den launcheri kurdum ama tıklayınca bu hata çıkıyor. C++ tüm sürümleri yükledim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows güncellemelerinin ardından tüm vc sürümlerini kaldırıp yükleyerek çözüme kavuşturdum.

Windows güncellemelerinin ardından tüm vc sürümlerini kaldırıp yükleyerek çözüme kavuşturdum.
bunu nasıl yaptın söylermisin lütfen bende pubg lite açmaya çalışırken hata veriyor pek öyle programlarla ilgim yok senin yardımına ihtiyacım var

Son düzenleme:
Windows update aç ve güncelle. Ondan sonra denetim masasından program kaldır bölümüne girip Microsoft vc redist ++ olan programları sil. Microsoft sitesinden tekrar indirip kur sorunun çözülmesi gerek.

Windows update aç ve güncelle. Ondan sonra denetim masasından program kaldır bölümüne girip Microsoft vc redist ++ olan programları sil. Microsoft sitesinden tekrar indirip kur sorunun çözülmesi gerek.
Sağol biraz geç oldu ama Ben zaten windwos 10 a geçiş yaptım sıkıntı kalmadı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…