Bilgisayarım yok ama tahmini olarak söylüyorum şu Vanguard sanırım pcdeki uygulamaları tarıyormuş. Eğer hile vs. saptarsa HWID yiyormuşsunuz diye biliyorum. Eğer Vanguard'a öyle bir özellik eklenirse ban sebebi olabilir.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Herhangi bir program bile indirmiyorsunuz, sadece display ayarlarıyla oynuyorsunuz. İnternette gördüğüm kadarıyla bazı pro oyuncuların da turnuvada bunu kullandığı söyleniyor.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Herhangi bir program bile indirmiyorsunuz, sadece display ayarlarıyla oynuyorsunuz. İnternette gördüğüm kadarıyla bazı Pro oyuncuların da turnuvada bunu kullandığı söyleniyor.
Makro çoğu oyunda ban sebebi diye biliyorum. Bu da size diğer oyuncularda olmayan 3. parti avantaj sağladığı için ileride ban sebebi olabilir. Kullanabiliyorken ben de kullanacağım, güzelmiş.
Yani bende önceden kullanmıştım ama o zamanlar çoğu kişi bilmiyordu bir ara oyunu bırakmıştım o zaman patlamış bu olay şu an ban atar mı bilmiyorum ama eskiden az kişinin bildiği zamanlarda ban yememiştim.
Makro çoğu oyunda ban sebebi diye biliyorum. Bu da size diğer oyuncularda olmayan 3. parti avantaj sağladığı için ileride ban sebebi olabilir. Kullanabiliyorken ben de kullanacağım, güzelmiş.