True Stretched Valorant'ta ban sebebi mi?

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi Valorant'ta ban sebebi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarım yok ama tahmini olarak söylüyorum şu Vanguard sanırım pcdeki uygulamaları tarıyormuş. Eğer hile vs. saptarsa HWID yiyormuşsunuz diye biliyorum. Eğer Vanguard'a öyle bir özellik eklenirse ban sebebi olabilir.

Vanguard, VAC gibi çalışır. Valorant dosyalarına bir müdahale olduğunda devreye girer.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Herhangi bir program bile indirmiyorsunuz, sadece display ayarlarıyla oynuyorsunuz. İnternette gördüğüm kadarıyla bazı pro oyuncuların da turnuvada bunu kullandığı söyleniyor.

Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama içim rahat etmedi bir türlü. Teşekkürler hocam.

4-5 ay kullandım ban yemedim ben kesin bir şey söyleyemem.

Rekabetçi ve derecesiz de ban yenmiyor ama turnuva da sıkıntı olabilirmiş sanki.

Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama içim rahat etmedi bir türlü. Teşekkürler hocam.

Rekabetçi ve derecesiz de ban yenmiyor ama turnuva da sıkıntı olabilirmiş sanki.

Makro çoğu oyunda ban sebebi diye biliyorum. Bu da size diğer oyuncularda olmayan 3. parti avantaj sağladığı için ileride ban sebebi olabilir. Kullanabiliyorken ben de kullanacağım, güzelmiş.

Yani bende önceden kullanmıştım ama o zamanlar çoğu kişi bilmiyordu bir ara oyunu bırakmıştım o zaman patlamış bu olay şu an ban atar mı bilmiyorum ama eskiden az kişinin bildiği zamanlarda ban yememiştim.

Makro çoğu oyunda ban sebebi diye biliyorum. Bu da size diğer oyuncularda olmayan 3. parti avantaj sağladığı için ileride ban sebebi olabilir. Kullanabiliyorken ben de kullanacağım, güzelmiş.

Her yerde anlatmaya calistim, ekipmanlarında kullandığın makro ban sebebi değil/olamaz.

Neden ben örneğin senden daha kaliteli bir mouse kullaniyorsam, bu ban sebebi olsun ki?

O zaman sistemi iyi olan da daha iyi FPS daha iyi görüntü aliyor diye banlansın.

Oyun dosyalarına müdahale etmedigin, ekipmanların ve monitörlerin verdiği avantaj ve makro ban sebebi değildir.

144 Hz kullanyorum, 60 Hz kullanan adam var diye ban yiyeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…