True Stretched Valorant'ta ban sebebi mi?

Her yerde anlatmaya calistim, ekipmanlarında kullandığın makro ban sebebi değil/olamaz.

Neden ben örneğin senden daha kaliteli bir mouse kullaniyorsam, bu ban sebebi olsun ki?

O zaman sistemi iyi olan da daha iyi FPS daha iyi görüntü aliyor diye banlansın.

Oyun dosyalarına müdahale etmedigin, ekipmanların ve monitörlerin verdiği avantaj ve makro ban sebebi değildir.

144 Hz kullanyorum, 60 Hz kullanan adam var diye ban yiyeyim o zaman.
Sekmeme makrosu hile değil mi diyorsun yani? Ban sebebi değil mi diyorsun? Sen bence fazla bilmiyorsun makro ile ne tür hileler yapıldığını kafaya takma çok.

Makro çoğu oyunda ban sebebi diye biliyorum. Bu da size diğer oyuncularda olmayan 3. parti avantaj sağladığı için ileride ban sebebi olabilir. Kullanabiliyorken ben de kullanacağım, güzelmiş.
Sekmeme makroları ban sebebidir evet, bizzat Riot açıkladı bunu.

Her yerde anlatmaya calistim, ekipmanlarında kullandığın makro ban sebebi değil/olamaz.

Neden ben örneğin senden daha kaliteli bir mouse kullaniyorsam, bu ban sebebi olsun ki?

O zaman sistemi iyi olan da daha iyi FPS daha iyi görüntü aliyor diye banlansın.

Oyun dosyalarına müdahale etmedigin, ekipmanların ve monitörlerin verdiği avantaj ve makro ban sebebi değildir.

Hocam sizin dediğiniz şeyin makro ile alakası yok ki.

Sekmeme makrosu hile değil mi diyorsun yani? Ban sebebi değil mi diyorsun? Sen bence fazla bilmiyorsun makro ile ne tür hileler yapıldığını kafaya takma çok.

Ben mouse özelliği olan makrodan bahsediyorum. Benim bildiğim makro o.

Yani farenin yan tusuna tektek sıkma ayarlayıp, biraz hizli mesela bunu kullanmaktan bahsediyorum. Başka bir makro çeşidi varsa bilmiyorum

Ben mouse özelliği olan makrodan bahsediyorum. Benim bildiğim makro o.

Yani farenin yan tusuna tektek sıkma ayarlayıp, biraz hizli mesela bunu kullanmaktan bahsediyorum. Başka bir makro çeşidi varsa bilmiyorum
Çok makro çeşidi var, silahın sekmesini engelleyen, otomatik sprey yapan bunlar gibi bir çok makro çeşidi var.

Hocam sizin dediğiniz şeyin makro ile alakası yok ki.

Çok makro çeşidi var, silahın sekmesini engelleyen, otomatik sprey yapan bunun gibi birçok makro çeşidi var.

Ben Riot Games ofisinde çalıştım üniversite de, keza arkadasım hala calismakta, turnuvalara katıldım, turnuvalar da gözlemci oldum,

Kendi Mouse'umun sekmeme tek tek atma ve otomatik sprey makrosu vardı, gözlerinin önünde kullandım, hepsi kullanıyor. 12 bin CS:GO saatimin tamamında kullandım. Üstelik, ESEA ve FACEIT 'de de aktif kullandım yani.

Ekipmandan gelen özellik ban sebebi olamaz. Mümkün değil.

Ha dediğiniz makro diye bir yazılım mazılım vardır, o zaman amenna.

Ben Riot Games ofisinde çalıştım üniversite de, keza arkadasım hala calismakta, turnuvalara katıldım, turnuvalar da gözlemci oldum,

Kendi Mouse'umun sekmeme tek tek atma ve otomatik sprey makrosu vardı, gözlerinin önünde kullandım, hepsi kullanıyor. 12 bin CS:GO saatimin tamamında kullandım. Üstelik, ESEA ve FACEIT 'de de aktif kullandım yani.

Ekipmandan gelen özellik ban sebebi olamaz. Mümkün değil.

Ha dediğiniz makro diye bir yazılım mazılım vardır, o zaman amenna.
Tek tek atma ile sekmeme makrosu aynı değil, çok kısa süre çalıştın herhalde Riot Games ofisinde neyse sekmeme makrosu silahınla tarasan bile mermiler dümdüz gider tek teklik bir mevzu değil yani.

Cs:go da seri atış için ayarlanan makrolar da ban sebebiydi. Tec 9 alıp ilk raund taraya taraya koşuyorduk. Ardından arkadaş ban yemişti diye hatırlıyorum.

Makro = kaliteli mouse? Makro tam olarak hile sayılır çünkü direkt olarak diğer oyuncuların oyununa etki ediyor. Senin kaç fps aldığın diğer oyuncuları ilgilendirmediğine göre?

Bunların makro ile alakası yok ki?

Ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum ama içim rahat etmedi bir türlü. Teşekkürler hocam.

Rekabetçi ve derecesiz de ban yenmiyor ama turnuva da sıkıntı olabilirmiş sanki.

Yeni bir yöntem çıktı bununla ban yemeniz mumkun değil tenz ve arkadaşı bu çözünürlükle oynamış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni bir yöntem çıktı bununla ban yemeniz mumkun değil tenz ve arkadaşı bu çözünürlükle oynamış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodakini kullanıyorum 1 haftadır umarım birsey olmaz çok para yatırdım :D

Bu videodakini kullanıyorum 1 haftadır umarım birsey olmaz çok para yatırdım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı