F310'u bedava verseler yine tercih etmezdim. Kaç yıllık gamepad ve uzun kullanımda eli ağrıdan kanser eder o ergonomiyle. Aynısı F710 için de geçerli ve birden farklı bir sürü sorun yaşayan bir sürü insan var.
F310'u bedava verseler yine tercih etmezdim. Kaç yıllık gamepad ve uzun kullanımda eli ağrıdan kanser eder o ergonomiyle. Aynısı F710 için de geçerli ve birden farklı bir sürü sorun yaşayan bir sürü insan var.
Markaya bakılması mantıksız. Fiyatına göre güzel işler çıkaran bir gamepad. F710 ve F310'u azıcık aratırsanız birden fazla sorunu olduğunu görmeniz mümkün.
Görüntüsü resimlerde kötü ben de başta önyargılı yaklaşmıştım. GOW 2018 oynadım 1 kere bağlantı sorunu yaşamadım çok ileri düzey konsol kullanıcısı değilseniz aşırı hassasslık söz konusu değil zaten gayet güzel gamepad. Bakma yukarıda beğenmedim falan atmış ama bilmiyor ki Trust'un 1 tane sağlam ürünü yok.
Eğer 2.El DS4 bulamazsan uyguna, F710 tercih edebilirsin. Resimlere aldanma dediğim gibi bu fiyata daha iyisi yok zaten. Trust'u kullanırsın, mevsim değiştiğinde marazlar kendini göstermeye başlar.