Trust 22258 GXT 590 alınır mı?

Görüntüsü resimlerde kötü ben de başta ön yargılı yaklaşmıştım. GoW 2018 oynadım 1 kere bağlantı sorunu yaşamadım çok ileri düzey konsol kullanıcısı değilseniz aşırı hassasslık söz konusu değil zaten gayet güzel gamepad. Bakma yukarıda beğenmedim falan atmış ama bilmiyor ki Trust'un 1 tane sağlam ürünü yok.

Eğer 2.el DS4 bulamazsan uyguna, F710 tercih edebilirsin. Resimlere aldanma dediğim gibi bu fiyata daha iyisi yok zaten. Trust'u kullanırsın, mevsim değiştiğinde marazlar kendini göstermeye başlar.

Tamamdır hocam. Bir değerlendireceğim.

Ben kullanıyorum bunu 2 aydır, hiçbir sıkıntısı yok, premium hissiyatı veriyor, ağırlığı olsun titreşimi olsun vs.

Herhangi bir şikayetiniz var mı?

Tamamdır hocam. Bir değerlendireceğim.

Herhangi bir şikayetiniz var mı?

Kesinlikle bir şikayetim yok hocam, arkadaşım da DualSense ve Xbox gamepad var, hissiyat olarak bunlardan eksik kalır yanı yok, oyunlarda da üzmedi hiçbir zaman. Ben 1k'ya aldığımda fiyatına göre en iyi koldu, şimdi nasıldır bilemem.

Alınır, dead space testinde çok başarılı özellilkle.

F310'u ben de önermem F710 veya DS4 öneririm. Trust yazısını görünce de hızla uzaklaşılmasını tavsiye ederim.

Trust kötü değil ki, F/P ürünleri var. Bende mesela 10 yıldır Trust bir powerbank var maşallahı var hiç pişman etmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı