Trust 22983 GXT 890 cada

xDogan159

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem bu civarı, klavyeninde indirimde olduğunu gördüm. Aaıyım mı sizce, ne dersiniz? trust gtx890

Bende bu klavyeden almak istiyorum. Siz aldınız mı?

Bende bu klavyeden almak istiyorum. Siz aldınız mı?

Dostum 1 aydır kullanıyorum. Cidden çok memnunum yerinde olsam başka bir yere yönelmeyip direkt satın alırdım. Ben alırken çok bakındım kimse yol göstermedi istediğim mesajı alamadım. Bu ürünü al bu ürünü al.

Bir şey soracağım, şu anki klavyemde oyun oynarken tuşa tam güç uygulamazsam tuş iptali oluyor. GXT 890'da bu durum nasıl acaba? Hafif bassanız bile aktif oluyor, tuş devreye giriyor mu? Yoksa tüm mekaniklerde bu durum böyle mi?

Tavsiye etmiyorum. Tam güç uygulamana gerek yok ama yine de parmağını iyice tuşa basman gerekiyor. Tuş girme mesafesi oldukça yüksek. Oldukça iyi bir fake mekanik klavye. Ama mekanik histen uzak. Aynı tuş, istikrarsız güçlerde aktif oluyor. Parmaklarının selameti adına, Razer Cyonassa gibi modellere yönelmeni tavsiye ediyorum.

Çok teşekkürler, bir öneriye baya ihtiyacım vardı.

Oldukça iyi bir fake mekanik klavye. Ama mekanik histen uzak. Aynı tuş, istikrarsız güçlerde aktif oluyor.
Switchi kaldırıp baktın mı? Tuş aktivasyonunu sen anlamıyor olabilir misin?

Birde OUTEMU Red switch bu standart bir durum tuşa basımı gayet hafif klavyeyi kullandığına şüpheliyim.

Switchi kaldırıp baktın mı? Tuş aktivasyonunu sen anlamıyor olabilir misin?

Birde OUTEMU Red switch bu standart bir durum tuşa basımı gayet hafif klavyeyi kullandığına şüpheliyim.
Siz öneriyor musunuz peki? Daha önce yazdım ama, klavyelerin aktifleşme mesafesiyle ilgili bir problemim var. Gaflete düşerek aldığım Rampage Mithril yarı mekanik olduğunu iddia eden üründe tuşun aktif olması için tam güç uygulamam gerekiyor. Okuyabildiğim kadarıyla switchin üzerinde SUMKO yazıyor. Bu sumko'ya özel bir problem midir? Ve bu https://www.hepsiburada.com/trust-2...MI0MCIg6zy6AIVCcqyCh2Qxwm5EAYYASABEgLllfD_BwE üründe aynı problemi yaşar mıyım sizce? Teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…