Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 19 Nisan 2020 #21 319361 dedi: @Sylveon Alakasız olacak ama, Corsair K68 Kırmızı ışıklı versiyonunu kafama koydum. Bu ürünü önerir misinir? Var mıdır bir eksiği? Cherry MX Red kullanıyormuş, aradığımı bulmuşum gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Yekpare plastik olması hariç güzel bir klavye alternatif olarak Hyperx Alloy FPS modeline bakabilirsiniz.
319361 dedi: @Sylveon Alakasız olacak ama, Corsair K68 Kırmızı ışıklı versiyonunu kafama koydum. Bu ürünü önerir misinir? Var mıdır bir eksiği? Cherry MX Red kullanıyormuş, aradığımı bulmuşum gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Yekpare plastik olması hariç güzel bir klavye alternatif olarak Hyperx Alloy FPS modeline bakabilirsiniz.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 19 Nisan 2020 #22 Sylveon dedi: Yekpare plastik olması hariç güzel bir klavye alternatif olarak Hyperx Alloy FPS modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirim bekleyip ilk fırsatta Hyperx Alloy fps'i almaya karar verdim. İlginiz için teşekkürler.
Sylveon dedi: Yekpare plastik olması hariç güzel bir klavye alternatif olarak Hyperx Alloy FPS modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirim bekleyip ilk fırsatta Hyperx Alloy fps'i almaya karar verdim. İlginiz için teşekkürler.