Ben de isterdim blackwidowlar Chromalar alayım ama malum universite öğrencisiyiz. Hem göz doyuracak hem de mekanik klavye kullandığımı hissedebileceğim ucuz bir urune ihtiyacım var. 1 sene işimi görse yeter diye düşünüyorum fakat zaten firmalar 2 sene garanti veriyor. O yuzden kaliteli firmalardan dusuk seviye urunler almak yerine. Kotunun iyisini bulabilmek icin kullanıcı yorumlarına göre almaya calisiyorumBu markanın hiç bir ürününü almanı tavsiye etmem. Rezil bir marka.
Iki urunu de kullanmış olacağınızı tahmin ederek soruyorum. Acaba aradaki 40 tl fark cada yerine sharkoon tercih etmeye değer mi? Iki urunu karsilastirirsak hangisi ne konudan daha üstündür? Sharkoon un yazilim destegi var midir ve rgb modlari iyi midir? Kusura bakmayın cok soru sordum fakat sharkoon ilk defa duyduğum bir marka cahilliğime verin lutfenSharkoon Skiller Mech SGK3 daha iyi bir alternatif. Sharkoon Skiller Kablolu Q RGB Led Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-R
Merhaba adaşım. Cada'nın LED'leri ışık şiddeti olarak değil ama renk çeşitliliği anlamında gördüğüm en yetersiz RGB aydınlatmaya sahip. Motospeed CK108 kullandım 5 6 ay kadar sonrasında sattım. Satarken bir sorunu yoktu. 200-300TL arasında bir klavye alacak olsam kesinlikle Sharkoon SGK3 olurdu ki aldığımdan beridir de kullanıyorum, oldukça keyifli.Merhaba size bir konuda danişmak istiyorum. Başka bir yorumunuzu gördüm de almak istedigim cogu klavyeyi kullanmissiniz. Kafamda şuan trust cada ya da motospeed ck104 var fakat motospeed in turkiye garantisi olmamasi ve her kullanicisinin 6 ay icinde tuslarinda patlak verdigini soylemesinden dolayı suphelerim var. Trust cada ise hem trust markasina olan önyargimdan dolayi hem de rgb isiklarinin yetersiz olmasindan dolayi çekiniyorum. Siz bu iki klavye arasindan hangisinden daha cok memnun kaldiniz acaba? Butcem maksimum 250 TL ve rgb + mekanik klavye almak istiyorum.
Yazilim destegi ve rgb modlari acisindan sharkoonun bir eksigi var mi acaba? Bunlar da yeterli ise sharkoon alacagimMerhaba adaşım. Cada'nın LED'leri ışık şiddeti olarak değil ama renk çeşitliliği anlamında gördüğüm en yetersiz RGB aydınlatmaya sahip. Motospeed CK108 kullandım 5 6 ay kadar sonrasında sattım. Satarken bir sorunu yoktu. 200-300TL arasında bir klavye alacak olsam kesinlikle Sharkoon SGK3 olurdu ki aldığımdan beridir de kullanıyorum oldukça keyifli.
Tesekkur ettim, memnun kalirsam bi hayir duasini eksik etmeyecegim emin olun@Umut Eray Aynı zaten yazılımları ve modları Cada'yla. Cada inceleme videomda ne görüyorsan Sharkoon'da da aynıları var.
Birçok inceleme videosu izlediğim için emin olmak için sordum. Çünkü bazı modellerde RGB desteği olmasına rağmen herhangi bir tuşa istediğimiz rengi veremiyoruz. İki şey daha soracaktım, sence bu fiyata benzer özellikte hangil klavye alınabilir? Bu klavyede özellikle qweasd tuşları, oyun esnasında parmakta kayma yapıyor mu, diğer bir deyişle terletme durumu nasıl?@emrah_8 Levon - PC Hocası - Garip davranışlı arkadaş Fury mi kanalının adı birde benim incelemem var zaten YouTube'da. Sorduğun bir çok sorunun cevabı orada var zaten. Yazılımı olan tüm klavyelerde veya olmasa bile olanları var ışıklar komple kapatılabilir. İstediğin tuşa renk verebilirsin tabii ki. Multimedya özellikleri F tuşlarında var ses açma kapama olarak kullanabilirsin.
Konuya çok uzak olduğun belli sorduğun sorulardan. RGB diye 3 4 rengin geçiş yaptığı klavyelerden bahsetmiyoruz ama mekanik klavyelerde yazılım varsa RGBnin tüm nimetlerinden yararlanırsın. Tuş kapakları heralde değişiyor. Terleme klavye ile değil seninle alakalı olur o konuda bir yorum yapamam. Sharkoon o kadar pahalı değildi 225TL'ye aldım ben SGK3'ü CADA'yı geçen yıl 250TL civarına almıştım o zamanlar için iyi diyordum ama Sharkoon gelince piyasaya fikrimi değiştirdim.Birçok inceleme videosu izlediğim için emin olmak için sordum. Çünkü bazı modellerde RGB desteği olmasına rağmen herhangi bir tuşa istediğimiz rengi veremiyoruz. İki şey daha soracaktım, sence bu fiyata benzer özellikte hangil klavye alınabilir? Bu klavyede özellikle qweasd tuşları, oyun esnasında parmakta kayma yapıyor mu, diğer bir deyişle terletme durumu nasıl?
Ek not: Bu klavyeye alternatif olarak Sharkoon KBD Skiller Mech SGK3 buldum. Yalnız Red swichli olanı neredeyse yok ve olanda 470TL. Bu para bu klavyeye verilmez, ona vereceğimize Asus Cerberus Mech RGB Mekanik alınabilir. Asusta bu fiyatlarda. Yalnız Türkçe değil. Sence bu kadar fiyat artışına değer mi Bu Asus Cerberus? Yoksa Trust 22983 Gxt 890 Cada al geç, fazlasıyla işini görür diyebiliyor musun? Çünkü arada yaklaşık 200TL fark var..
Kimse sormamış ama Trustta veya bu mekanik klavyelerde, özellikle çok kullandığımız QWERTASDFG tuşları değişebiliyor mu? Benim istediğim bu tuşların daha ele oturur olanları, kaymayanları...
Evet biraz uzağım, ilk defa mekanik ve ledli klavye alacağım. Bu yüzden emin adımlarla ilerlemeye çalışıyorum, bildiğimi de doğrulatmak istiyorum.Konuya çok uzak olduğun belli sorduğun sorulardan. RGB diye 3 4 rengin geçiş yaptığı klavyelerden bahsetmiyoruz ama mekanik klavyelerde yazılım varsa RGBnin tüm nimetlerinden yararlanırsın. Tuş kapakları heralde değişiyor. Terleme klavye ile değil seninle alakalı olur o konuda bir yorum yapamam. Sharkoon o kadar pahalı değildi 225TL'ye aldım ben SGK3'ü CADA'yı geçen yıl 250TL civarına almıştım o zamanlar için iyi diyordum ama Sharkoon gelince piyasaya fikrimi değiştirdim.