Trust Factor'ü çok düşük biriyle oynamak sorun yaratır mı?

Makaleler
11
Arkadaşlar bir arkadaşla oynuyorum, Trust Factor'ü aşırı düşük, benimki ise yüksek sanırım çünkü oyun girerken uyarı veriyor. Beni etkiler mi bu? Trust factor'ün düşmesi gibi? Bilmeyen arkadaşlar bilmediği halde yorum yapmazsa sevinirim.

1757007387732.jpeg

Arkadaşlar bir arkadaşla oynuyorum, Trust Factor'ü aşırı düşük, benimki ise yüksek sanırım çünkü oyun girerken uyarı veriyor. Beni etkiler mi bu? Trust Factor'ün düşmesi gibi? Bilmeyen arkadaşlar bilmediği halde yorum yapmazsa sevinirim.

Eki Görüntüle 2569035

Senin Trust factoru etkilemez ama karşına gelen adamların hileci olma ihtimali artar.

Kaynak var mıdır hocam veya neden?

Net bir kaynağı yok. Açıklayıcı olması için şöyle anlatayım hile kullanırken güvenim kırmızıydı yanımdaki arkadaşım yeşil güven faktörüne sahipti ben düşmanların yerlerini bariz bir şekilde arkadaşıma söylüyordum oda duvar arkası ve smoke içi kill aldığı için raporlanıyordu bu yüzden faktörü etkilenip sarıya dönüyordu hile kullanmadığı için faktör sadece bu kadar etkileniyor. Bir maç solo oynaması hemen faktörünü geri yeşile dönderiyordu. Sistem de bu şekil algılıyor eğer arkadaşınız değilse oyundan yeni tanıştığınız ama hile kullandığını bilmediğiniz herhangi bir oyuncu da olsa faktörü bozuk ve kırmızı diye sürekli beraber maçlara girdiğiniz için faktörünüz etkileniyor. Bu arada kırmızı güven faktörüne sahip birisi %100 hile kullanmıştır.

Net bir kaynağı yok. Açıklayıcı olması için şöyle anlatayım hile kullanırken güvenim kırmızıydı yanımdaki arkadaşım yeşil güven faktörüne sahipti ben düşmanların yerlerini bariz bir şekilde arkadaşıma söylüyordum oda duvar arkası ve smoke içi kill aldığı için raporlanıyordu bu yüzden faktörü etkilenip sarıya dönüyordu hile kullanmadığı için faktör sadece bu kadar etkileniyor. Bir maç solo oynaması hemen faktörünü geri yeşile dönderiyordu. Sistem de bu şekil algılıyor eğer arkadaşınız değilse oyundan yeni tanıştığınız ama hile kullandığını bilmediğiniz herhangi bir oyuncu da olsa faktörü bozuk ve kırmızı diye sürekli beraber maçlara girdiğiniz için faktörünüz etkileniyor. Bu arada kırmızı güven faktörüne sahip birisi %100 hile kullanmıştır.

Kendisi yabancı ülkeden bir arkadaşım oyunu çok az oynuyor hileyle işi olmaz hiç. Daha yeni seçkin aldı attığımız maçlarda full düşük faktöre sahip diye uyarı yedim.

Kendisi yabancı ülkeden bir arkadaşım oyunu çok az oynuyor hileyle işi olmaz hiç. Daha yeni seçkin aldı attığımız maçlarda full düşük faktöre sahip diye uyarı yedim.

Bilemezsin belki de açtı eğer temiz olsaydı faktörü bozulmazdı. Bu sistem şöyle çalışıyor eğer yazılımı oyuna enjekte edip raporlanırsanız faktörünüz etkilenir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı