Trust GXT 239 mikrofondan ses az geliyor

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
Hocam selamünaleyküm, 2. elden aldığım Trust GXT 239 modeli mikrofonu dün denemek için taktim, çalışmadı. Bayağı uğraştım, daha sonra çalıştı ama mikrofonu en az 10cm yaklastirmazsam ağzıma sesimi almıyor ya da dibine girmem lazim. Ayarlardan ses düzeyini falan da yukselttim, pek fark etmedi. Bunun için önerebileceğiniz bir uygulama vs var mı veya bir driver falan mı kurmam gerekli? Eksik bir şey olabilir mi? Çünkü dun bayağı ugrastim, zor calisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubuğuna gel ses seviyesi gösteren simgeye sağ tıkla, sonra sesdüzey karıştırıcısını aç yerine tıkla.
Gelen ekranda yukarıda kayıt sekmesine geç.
Gelen yerde aktif mikrofonuna sağ tıkla sonra özellikler kısmına tıkla.
Yukarıda düzeyler seçeneğine tıkla, sonra karşına iki seçenek çıkacak.
Mikrofon) Mikrofonun gerçek sesi buradan kontrol ediliyorr. Mikrofonun sesini full seviyeye çıkarmak için 100 değerine getirebilirsin.
Mikrofon bası) Bu ayar mikrofonunun sesini daha da yükseltmene yarar. Ama dostum bu özellik ses seviyesini arttırdıkça arka plan gürültü sesini de arttırır, yinede bu ayar sorununu kesin çözecektir deneyerek test et bakalım bi.

Görev çubuğuna gel ses seviyesi gösteren simgeye sağ tıkla, sonra sesdüzey karıştırıcısını aç yerine tıkla.
Gelen ekranda yukarıda kayıt sekmesine geç.
Gelen yerde aktif mikrofonuna sağ tıkla sonra özellikler kısmına tıkla.
Yukarıda düzeyler seçeneğine tıkla, sonra karşına iki seçenek çıkacak.
Mikrofon) mikrofonun gerçek sesi buradan kontrol ediliyor. Mikrofonun sesini Full seviyeye çıkarmak için 100 değerine getirebilirsin.
Mikrofon bası) bu ayar mikrofonunun sesini daha da yükseltmene yarar. Ama dostum bu özellik ses seviyesini arttırdıkça arka plan gürültü sesini de arttırır, yine de bu ayar sorununu kesin çözecektir deneyerek test et bakalım bir.

Hocam dün yaptim onları, zaten " ses düzeyini fulledim" derken onu kast etmistim bana başka uygulama veya eksik bir driver falan varsa o lazim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı