Trust GXT 252 emita Plus mikrofon nereye satılır?

Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 13100F - ARC 750 - 16 GB RAM - H610M H v2 - 550 W 80+ PSU
Merhaba. Herkese iyi sosyaller. Konuyu yanlış kategoriye açmış olabilirim kusura bakmayın. Benim elimde yurt dışından gelme bir oyun mikrofonu var. Trust GXT 252 emita Plus. Sarı site ve pembe siteye ilan verdim fakat 1 ayda yalnızca 15-16 kişi falan bakmış. Bilgisayarcılara soruyorum almıyorlar. Sizce ben bu mikrofonu nereye satabilirim?
İyi sosyaller herkese :)

aha bu mikrofon;

Merhaba. Herkese iyi sosyaller. Konuyu yanlış kategoriye açmış olabilirim kusura bakmayın. Benim elimde yurt dışından gelme bir oyun mikrofonu var. Trust GXT 252 emita Plus. Sarı site ve pembe siteye ilan verdim fakat 1 ayda yalnızca 15-16 kişi falan bakmış. Bilgisayarcılara soruyorum almıyorlar. Sizce ben bu mikrofonu nereye satabilirim?
İyi sosyaller herkese :)

aha bu mikrofon;

"Dolap" isimli ikinci el uygulamasında da deneyin hocam. Güvenilir olan çoğu yere ilan verin. Doğru fiyat bantlarında ilan verin.

"Dolap" isimli ikinci el uygulamasında da deneyin hocam. Güvenilir olan çoğu yere ilan verin. Doğru fiyat bantlarında ilan verin.
Hocam inanır mısınız? Orda da verdim. :) ama orada çok çok az kişi baktığı için burda söylemedim.

Fiyat bandına uygun ayarlayın hocam. Alan olmaz ise ya kullanacaksınız. Ya da bir tanıdığa vermek en mantıklısı.
Hocam zaten en az 2000 de satılıyor mikrofon. mikrofonu sadece 2 kere kullandım aldığımdan beri. çok temiz mikrofondur. nerdeyse sıfır sayılıyor hatta. ona rağmen 1500 e koydum. sanırım bir tanıdığa vereceğim.

Hocam zaten en az 2000 de satılıyor mikrofon. Mikrofonu sadece 2 kere kullandım aldığımdan beri. Çok temiz mikrofondur. Neredeyse sıfır sayılıyor hatta. Ona rağmen 1500'e koydum. Sanırım bir tanıdığa vereceğim.

O zaman ya kullanın ya dönüştürün ya da bir tanıdığa verin derim hocam başka yol yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı