Donanımsal olarak destek olmayan şeyi yazılımsal olarak çözemezsiniz.Yazılımsal olarak.
Öyle olsa USB ile görüntü aktarmak da mümkün olurdu, değil mi?
Donanımsal olarak destek olmayan şeyi yazılımsal olarak çözemezsiniz.Yazılımsal olarak.
Donanımsal olarak destek olmayan şeyi yazılımsal olarak çözemezsiniz.
Öyle olsa USB ile görüntü aktarmak da mümkün olurdu.
Piyasadaki alelade bir jak çoklayıcı işinizi görecektir.
Benim size attığım linklerin genellikle çoğu aynı olur.Siz önerin. Bir de nasıl çalışaçak onu da söylerseniz sevinirim.
Benim size attığım linklerin genellikle çoğu aynı olur.
Bu tür ürünlerin bozuk çıkma ihtimali hep var. Onun için size platoon PNT-029 ürününü önereyim aklınızda fikir olsun.
Kullanımı ise basit. Giriş olan yere kulaklığın ucunu takın, çıkış olan iki ucu da bilgisayarın kulaklık ve mikrofon girişlerine takın.
Bozuk çıkma ihtimali olduğu için size garanti veremem. Ürünü fikir olsun diye önerdim.
Ses gelmiyorsa, mikrofon da çalışmıyorsa dönüştürücü bozuktur.Kusura bakmayın ama bozuk çıkarsa nasıl anlarım?
Ses gelmiyorsa, mikrofon da çalışmıyorsa dönüştürücü bozuktur.
Bilmiyorum hocam, kalitesine göre. Markalı bir şey alırsanız bozuk çıkma ihtimali daha düşük olur.Yüzde kaç ihtimalle bozuk olur.
Ürünü şimdi alacağımda.
Bilmiyorum hocam, kalitesine göre. Markalı bir şey alırsanız bozuk çıkma ihtimali daha düşük olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.