Trust GXT 890 artı ve eksileri nelerdir? Gamepower Saber de düşünüyorum karar veremedim hangisini alsam diye. Bol ışık ve rgb severim ama mantıklı bir tercih olması ışıktan önemli tabii ki ama yine de rgb vazgeçilmezimdir. Fikirlerinizi bekliyorum. (Max. 330 TL bütçem var artıramam)
Trust GXT 890 artı ve eksileri nelerdir? Gamepower Saber de düşünüyorum karar veremedim hangisini alsam diye. Bol ışık ve rgb severim ama mantıklı bir tercih olması ışıktan önemli tabii ki ama yine de rgb vazgeçilmezimdir. Fikirlerinizi bekliyorum. (Max. 330 TL bütçem var artıramam)
Hocam marka takıntılı değilim farketmez ikisinin de özellikleri aynı yazılım vs. olarak. Tipleri konusunda kararsızım genel olarak. Rahatlık ve konfor açısından
Hocam marka takıntılı değilim farketmez ikisinin de özellikleri aynı yazılım vs. olarak. Tipleri konusunda kararsızım genel olarak. Rahatlık ve konfor açısından
Trust GXT 890 artı ve eksileri nelerdir? Gamepower saber de düşünüyorum karar veremedim hangisini alsam diye. Bol ışık ve RGB severim ama mantıklı bir tercih olması ışıktan önemli tabii ki ama yine de RGB vazgeçilmezimdir. Fikirlerinizi bekliyorum. (Max. 330 TL bütçem var artıramam)
New private mold RGB mechanical keyboard for gamer, US $ 16.00 - 19.00 / Piece, FCC, CE, ROHS, Plug and Play, Membrane.Source from Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd. on Alibaba.com.
Over 20 years' experience in keyboard and mouse. Best mechanical keyboard, keyboard mechanical gaming keyboard mechanical mechanical keyboard gaming supplied by Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd.