Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 19 Ağustos 2020 #11 283156 dedi: Bir konu açarak incelemesini yapar mısınz? Alacaklar için hem de bir kullanandan görürler. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Aklımdaydı zaten ama biraz daha kullanıp açacaktım. Bugün içerisinde açmış olurum herhalde. Bitflex dedi: Trust cada kötü klavye değil ancak Gamepower'la aynı oda logo basılmış bir versiyon yani Trust'ın kendi tasarımı değil. Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsunuz. Evet, tasarım Razer Blackwidow ancak logo basma olayı Trust'ta Gamepower'in aksine her üründe yok. Bu fiyat bandında Trust kendi üretiyor.
283156 dedi: Bir konu açarak incelemesini yapar mısınz? Alacaklar için hem de bir kullanandan görürler. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Aklımdaydı zaten ama biraz daha kullanıp açacaktım. Bugün içerisinde açmış olurum herhalde. Bitflex dedi: Trust cada kötü klavye değil ancak Gamepower'la aynı oda logo basılmış bir versiyon yani Trust'ın kendi tasarımı değil. Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsunuz. Evet, tasarım Razer Blackwidow ancak logo basma olayı Trust'ta Gamepower'in aksine her üründe yok. Bu fiyat bandında Trust kendi üretiyor.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #12 Kemânkeş- dedi: G. Güzel seçim. Şu anda bu klavyeden yazıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Tepkime süresi 2ms sanırım iyi değil mi döner misiniz bana.
Kemânkeş- dedi: G. Güzel seçim. Şu anda bu klavyeden yazıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Tepkime süresi 2ms sanırım iyi değil mi döner misiniz bana.