Trust GXT 890 alınır mı?

Arkadaşlar bu klavyeyi gördüm. Öneren çok kişi var. YouTube'da videolarını izledim bazı videolar da 'ğ, Ü, Ş, I, Ö, C' gibi harfler bulunmuyor. Bazı videolar da ise bu harflar bulunuyor. Bu klavyeyi alacak olursam bu saydığım harfler olacak mı yoksa olmayacak mı? Bundan nasıl emin olabilirim? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Güzel klavye ama tuş silinme sorunu var, alacaksanız tuşlarının silineceğini bilerek alın. İsminde "Türkçe Q" yazıyorsa Türkçe tuş dizilimlidir

Güzel klavye ama tuş silinme sorunu var, alacaksanız tuşlarının silineceğini bilerek alın. İsminde "Türkçe Q" yazıyorsa Türkçe tuş dizilimlidir.
Alacağım site de Türkçe Q yazıyor.
@Samotne Ciasteczka hocam bu klavyeden nefret ediyordu galiba, onun görüşlerini de bir dinleyin derim.
Bekliyorum arkadaşı.

Red switch arıyorum hocam en fazla bütçe 380 TL.
TKL, Outemu Red switch, İngilizce Q;

Tam boy, Outemu Red switch, İngilizce Q;

İkisi de vergi ve kargolarla 400TL oluyor.

GXT 890 önermem. Tuş silinme sorunu ve yay sesi sorunu yaşayan çok var. Klavyeden nefret etmiyorum, sadece ürün sorunlu.

TKL, Outemu Red switch, İngilizce Q;

Tam boy, Outemu Red switch, İngilizce Q;

İkisi de vergi ve kargolarla 400TL oluyor.

GXT 890 önermem. Tuş silinme sorunu ve yay sesi sorunu yaşayan çok var. Klavyeden nefret etmiyorum, sadece ürün sorunlu.
Önerdiğiniz klavyeler çok güzel ve çok teşekkür ederim fakat İngilizce Q klavye. İngilizce Q klavye kullanamıyorum maalesef ve Yurt içi arıyorum klavyeyi Yurt dışından almayı düşünmüyorum. En fazla 380 TL olacak şekilde Red switch Türkçe Q klavye önerirsiniz çok daha iyi olur hocam.

En fazla 380TL'ye Red switch ve Türkçe Q biraz zor.

İki seçenek var. GXT 890, veya fason mal Philips klavye.

En fazla 380TL'ye Red switch ve Türkçe Q biraz zor.

İki seçenek var. GXT 890, veya fason mal Philips klavye.
Philips spk8614 klavyeyi blue switch olarak görmüştüm. Red Switch olanı da varmış. Sizce Philips Spk8614 mü yoksa GXT890 mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı