Trust GXT 890 alınır mı?

c4dillaK

Decapat
Arkadaşlar merhaba, Gaming mekanik klavye almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucunda şu klavyeyi buldum: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
İlk olarak sorum şu bu ürün Çin Mali etiket basma ürün mü yoksa Trust'ın kendi ürettiği bir klavye mi?
Ve bu attığım linkteki ürünün ismi Trust C26gxt 890 cada RGB klavye-TR olarak geçiyor Trust 890 Cada'dan bir farkı var mıdır?
Blue Switch FPS oyunlarında işlevsiz kalacağı için ve çok ses çıkarttığından evdekiler rahatsız olacağından Red Switch klavye almak istiyorum bu üründen başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Ve son olarak ıdefix'ten daha önce alışveriş yapmış olan var mı? Aranızda teknolojik ürün alan var mıdır güvenilir bir site midir?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, Gaming mekanik klavye almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucunda şu klavyeyi buldum: Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
İlk olarak sorum şu bu ürün Çin Mali etiket basma ürün mü yoksa Trust'ın kendi ürettiği bir klavye mi?
Ve bu attığım linkteki ürünün ismi Trust C26gxt 890 cada RGB klavye-TR olarak geçiyor Trust 890 Cada'dan bir farkı var mıdır?
Blue Switch FPS oyunlarında işlevsiz kalacağı için ve çok ses çıkarttığından evdekiler rahatsız olacağından Red Switch klavye almak istiyorum bu üründen başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Ve son olarak ıdefix'ten daha önce alışveriş yapmış olan var mı? Aranızda teknolojik ürün alan var mıdır güvenilir bir site midir?

Ben kullanıyorum alınabilir.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz ben kullanıyorum.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz ben kullanıyorum.

2-3 kez basma gibi bir sorunu oldu mu hiç?
Alınır. Uzun zaman sonra tuşlarının yazılarının silinmesi harici bir şeyi yok.

Red Switch sevmemem dışında, orası kişisel tercih.

Tuşları silinmiyor. İngilizce tuş takımında soyulma sorunu var, Türkçe olanında sıkıntı yok.

Tuşlarının silinmesi pek sorun değil harfleri ezbere biliyorum benim için önemli olanı performansı ve dayanıklılığı uzun süredir kullanan var mı aranızda ve hiç 2-3 kez basma sorunu oldu mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı