Trust GXT 890 bazı tuşlar basmıyor

CmonDarling

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 yıldır Trust GXT 890 klavye kullanıyorum. Fakat son 1 aydır rastgele bazı tuşlar basmamaya başladı. Şöyle açıklayayım, mesela basmayan tuşlardan birisi u harfinin olduğu tuş. Yazı yazarken dönüp baktığımda u basılmamış oluyor. Sonra tekrar basıyorum olmuyor ve iyi basınca algılamaya başlıyor. Tuşu kaldırıyorum direkt kırmızı Switch'inden deniyorum ama yine aynı şey oluyor. Klavyenin temizliğiyle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü direkt Switch'ten de aynısı oluyor. Ve sanki her gün başka bir tuş basmamaya başlıyor. Ama bir gün basmayan tuş diğer gün normal şekilde çalışıyor. Garantiye mi göndermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
15/05/2019 tarihinde satın almışım n11.com üzerinden. Devam ediyor olması lazım. Bu siteden nasıl garantiye gönderiyoruz? Mağazaya soru sorarak mı?
Burada yazıyor. İade, iade ve değişim bölümünde.

Burada yazıyor. İade, iade ve değişim bölümünde.
Bayadır inceliyorum fakat bulamadım bunlar sanki ilk alındığında iade edilmek için gibi geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı