Trust GXT 890 Cada tamiri nerede yapılır?

Sea Blackcloud

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım Trust GXT 890 Cada klavyemin a tuşu çoğunlukla basmıyor. 3 kere bassam 1 kere basıyor. Sayfaya baktığımda garantisi bittiği için değiştiremiyorum ve firmanın servisi de olmadığı için tamir ettiremiyorum. Acaba bunu tamir edebilecek bir yer var mıdır?

Aynı sorunu bende şu an yaşıyorum, sorunu çözdüysen nasıl yaptığını yazabilir misin?
Dostum bende sorunu çözemedim. Çok yere gittim ama kimse yapmıyor. İnternette izlediğim bir video var adam sanırım kaynak cihazı ile içini açıp ısıta ısıta yapıyordu ama olmama olasılığı yüksekmiş zaten o topa hiç girmedim teknis servisi aradım garantisi bitmediyse belki değişim yaparlar ama firmanın Türkiye de belli bir yeri olmadığı için tamir edemiyorlarmış. Şimdi klavye aylardır duruyor başka bir klavye kullanıyorum.

@Sea Blackcloud @erenwest forumdaki birkaç kişi sıkıntı yaşanan tuşa basınçlı hava vererek sorunu düzeltmişti sizlerde deneyebilirsiniz. Zaten sorun genelde klavyeden değil Switch'lerden çıkıyor eğer ki bu da olmazsa AliExpress'ten tekli red Switch bulup değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.

İnternette hangi videoyu izlediniz klavyenin içini açmam lazım vidaların yerini bilmediğim için cesaret edemiyorum yardımcı olur musunuz

İnternette hangi videoyu izlediniz klavyenin içini açmam lazım vidaların yerini bilmediğim için cesaret edemiyorum yardımcı olur musunuz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda arkadaş lehim cihazını kullanarak yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda arkadaş lehim cihazını kullanarak yapıyor.

bu videoyu bende gördüm ama gxt 890 ın vidalarının yerini bilmeden tuş çıkarma işine girmek pek istemiyorum internette çok araştırdım ama bulamadım Trust Gxt 890 ın iöinin açılmasını

Technopat Haberler

Geri
Yukarı