M Mrfatihberber Centipat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 4 24 Ağustos 2019 #1 Ses takıntım yok genelde online oyunlar oynuyorum ve bu 2 klavye arasında kaldım fiyatları yakın. Trust RGB tek fark bu sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2019
Ses takıntım yok genelde online oyunlar oynuyorum ve bu 2 klavye arasında kaldım fiyatları yakın. Trust RGB tek fark bu sizce hangisini almalıyım?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Ağustos 2019 #2 GB Force K83 şuan red switch yok ve Trust Mediamarkt üzerinde indirimde. Trust tercih ederdim ben.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 24 Ağustos 2019 #3 FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch alınmalı Trust Gxt 890 tercih edilebilir ve Media Markt şuan arkadaşın dediği gibi indirimde. Ama ben daha çok MOBA türü oyunlar oynuyorum ışık önemli değil derseniz Gigabyte alınabilir.
FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch alınmalı Trust Gxt 890 tercih edilebilir ve Media Markt şuan arkadaşın dediği gibi indirimde. Ama ben daha çok MOBA türü oyunlar oynuyorum ışık önemli değil derseniz Gigabyte alınabilir.
M Mrfatihberber Centipat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 4 24 Ağustos 2019 #4 Sylveon dedi: FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch alınmalı Trust Gxt 890 tercih edilebilir ve Media Markt şuan arkadaşın dediği gibi indirimde. Ama ben daha çok MOBA türü oyunlar oynuyorum ışık önemli değil derseniz Gigabyte alınabilir. Genişletmek için tıkla... Lol hiç oynamadığım bir oyun.Ama diğer her türlü oyunu oynarım. O zaman Trust benim için daha iyi olacaktır. Teşekkür ederim.
Sylveon dedi: FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız red switch alınmalı Trust Gxt 890 tercih edilebilir ve Media Markt şuan arkadaşın dediği gibi indirimde. Ama ben daha çok MOBA türü oyunlar oynuyorum ışık önemli değil derseniz Gigabyte alınabilir. Genişletmek için tıkla... Lol hiç oynamadığım bir oyun.Ama diğer her türlü oyunu oynarım. O zaman Trust benim için daha iyi olacaktır. Teşekkür ederim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 24 Ağustos 2019 #5 Red switch sizin için uygunsa ve çoğunlukla FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız en iyi tercih olucaktır Trust.
Red switch sizin için uygunsa ve çoğunlukla FPS, shooter oyunlar oynuyorsanız en iyi tercih olucaktır Trust.