A4 Tech KM-720 Q Türkçe USB Kablolu FN Multimedya Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Onun dışında alışmak zaman alabilir ama yine de alışırsınız diye düşünüyorum. Sipariş edip denemekte fayda var.
Klavye Türkçe Q, yorumlardaki fotoğraflara bakarsan görebilirsin. Enter tuşu Türkçe Q diziliminde büyük ama bu klavyede küçük, Türkçe harfler baskı değil sanırım kazıma.
Klavye Türkçe Q, yorumlardaki fotoğraflara bakarsan görebilirsin. Enter tuşu Türkçe Q diziliminde büyük ama bu klavyede küçük, Türkçe harfler baskı değil sanırım kazıma.
Arkadaş "<>| " işaretlerinin Shift ile Z'nin arasında bulunmasını istiyor ki kod yazan biri nasıl alıştıysa öyle devam etmelidir. Sorunuzun cevabı bu klavye için yok maalesef.
Evet sonradan fark ettim ama anlamadığım durum <> bu harfler normalde Shift tuşunun yanında oluyor, bu klavyede Shift uzun ve orada 1 harf yok bu durumda <> bu tuşların yerini de ö ve C'nin alacağını düşünürsek <> klavyede bu yok? .
Evet sonradan fark ettim ama anlamadığım durum <> bu harfler normalde Shift tuşunun yanında oluyor, bu klavyede Shift uzun ve orada 1 harf yok bu durumda <> bu tuşların yerini de ö ve C'nin alacağını düşünürsek <> klavyede bu yok? .
Aynen o benim hatam fotoğrafta adamlar farklı bir versiyonunu göstermişler. Yorumdakiler fotoğraflardan farklı. GXT 890'nin de Z ve Shift arasında var diye biliyorum.