Trust GXT 890 vs GamePower Calypso RGB vs GamePower Saber

Trust'ın tuşları silinebiliyormuş. "Bence" Saber alın...
Ben Trust Ziva klavye kullanmaktayım 2. senem çok aktif olarak kullanıyorum fakat tuş silinmesi olmadı hala kütür kütür duruyor ama modelden modele değişir.
Benim bildiğim kadarıyla optik Switch normal Switch'lere göre kağıt üzerinde 5 kat daha hızlı.
Evet onu biliyorum fakat şunu sormak isterim blue switch sesi var mı?

Trust'ın tuşları silinebiliyormuş. "Bence" Saber alın...
Tuşların silinmesi bir problem olarak görünebilir ancak Gamepower' da klavyeler kısa zamanda bozuluyor. Forum da biraz araştırma yaparsanız, kimsenin bu markaları önermediğini ve türlü türlü sorunları olduğunu anlarsınız. Sırf görünüşü için arkadaşa 3-4 ay sonra bozulacak bir ürün önermek doğru değil. Onun yerine malzemesi kaliteli ve dayanıklı olanı önermek önemli. Trust Hollanda çıkışlı bir marka, Gamepower, Gamebooster, Rampage vs. bunlar Çin menşeili markalar. Lütfen öneri yaparken en doğrusunu ve en sağlıklısını önerelim.

Evet evet var.

Vay canına. Daha önce hiç duymadığım bilgiler... Merak etmeyin, Gamepower'ı zamanında sizden daha çok kullanıp "kötü" deneyimlerim olmuştur ancak soran kişi 3 model arasından sorduğu için Saber daha mantıklı geldi. Başka model önersem adımız "Yauv arkadaşım 300TL'cik daha koy Razer al yauv."cılardan olurdu... Bu arada Saber arkadaşlarımda var, herhangi bir problem yok aylardır...

Kendimde bir çok ürünü kullanıp denedim, gördüm. Arkadaşın paylaştıkları arasından en alınabilir olanı söyledim. Sizin arkadaşlarınızın "Saber" modelini kullanması, markanın kötü ve kalitesiz malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.

Gamepower'ı bir gün savunacağım aklıma gelmezdi... Neyse, sizin de bunu demeniz, sorunsuz olduğunu gerçeğini değiştirmiyor arkadaş için?

Bence puanınızı arttırmak için başkalarıyla münakaşaya girin, bu akşam bu tip muhabbetçilerle hiç uğraşasım yok... İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…