Trust'ın tuşları silinebiliyormuş. "Bence" Saber alın...
Optik Switch mi outemu mu farklarını bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Ben Trust Ziva klavye kullanmaktayım 2. senem çok aktif olarak kullanıyorum fakat tuş silinmesi olmadı hala kütür kütür duruyor ama modelden modele değişir.Trust'ın tuşları silinebiliyormuş. "Bence" Saber alın...
Evet onu biliyorum fakat şunu sormak isterim blue switch sesi var mı?Benim bildiğim kadarıyla optik Switch normal Switch'lere göre kağıt üzerinde 5 kat daha hızlı.
Tabii ki de modelden modele değişir.Ben Trust Ziva klavye kullanmaktayım 2. senem çok aktif olarak kullanıyorum fakat tuş silinmesi olmadı hala kütür kütür duruyor ama modelden modele değişir.
Evet onu biliyorum fakat şunu sormak isterim blue switch sesi var mı?
Tuşların silinmesi bir problem olarak görünebilir ancak Gamepower' da klavyeler kısa zamanda bozuluyor. Forum da biraz araştırma yaparsanız, kimsenin bu markaları önermediğini ve türlü türlü sorunları olduğunu anlarsınız. Sırf görünüşü için arkadaşa 3-4 ay sonra bozulacak bir ürün önermek doğru değil. Onun yerine malzemesi kaliteli ve dayanıklı olanı önermek önemli. Trust Hollanda çıkışlı bir marka, Gamepower, Gamebooster, Rampage vs. bunlar Çin menşeili markalar. Lütfen öneri yaparken en doğrusunu ve en sağlıklısını önerelim.Trust'ın tuşları silinebiliyormuş. "Bence" Saber alın...
Ben Trust ziva klavye kullanmaktayım 2. senem çok aktif olarak kullanıyorum fakat tuş silinmesi olmadı hala kütür kütür duruyor ama modelden modele değişir.
Evet onu biliyorum fakat şunu sormak isterim Blue Switch sesi var mı?
Vay canına. Daha önce hiç duymadığım bilgiler... Merak etmeyin, Gamepower'ı zamanında sizden daha çok kullanıp "kötü" deneyimlerim olmuştur ancak soran kişi 3 model arasından sorduğu için Saber daha mantıklı geldi. Başka model önersem adımız "Yauv arkadaşım 300TL'cik daha koy Razer al yauv."cılardan olurdu... Bu arada Saber arkadaşlarımda var, herhangi bir problem yok aylardır...Tuşların silinmesi bir problem olarak görünebilir ancak Gamepower' da klavyeler kısa zamanda bozuluyor. Forum da biraz araştırma yaparsanız, kimsenin bu markaları önermediğini ve türlü türlü sorunları olduğunu anlarsınız. Sırf görünüşü için arkadaşa 3-4 ay sonra bozulacak bir ürün önermek doğru değil. Onun yerine malzemesi kaliteli ve dayanıklı olanı önermek önemli. Trust Hollanda çıkışlı bir marka, Gamepower, Gamebooster, Rampage vs. bunlar Çin menşeili markalar. Lütfen öneri yaparken en doğrusunu ve en sağlıklısını önerelim.
Kendimde bir çok ürünü kullanıp denedim, gördüm. Arkadaşın paylaştıkları arasından en alınabilir olanı söyledim. Sizin arkadaşlarınızın "Saber" modelini kullanması, markanın kötü ve kalitesiz malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.Vay canına. Daha önce hiç duymadığım bilgiler... Merak etmeyin, Gamepower'ı zamanında sizden daha çok kullanıp "kötü" deneyimlerim olmuştur ancak soran kişi 3 model arasından sorduğu için Saber daha mantıklı geldi. Başka model önersem adımız "Yauv arkadaşım 300TL'cik daha koy Razer al yauv."cılardan olurdu... Bu arada Saber arkadaşlarımda var, herhangi bir problem yok aylardır...
Gamepower'ı bir gün savunacağım aklıma gelmezdi...Kendimde bir çok ürünü kullanıp denedim, gördüm. Arkadaşın paylaştıkları arasından en alınabilir olanı söyledim. Sizin arkadaşlarınızın "Saber" modelini kullanması, markanın kötü ve kalitesiz malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.