Trust GXT590 Bosi alınır mı?

yunustncr

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2019
Mesajlar
318
Çözümler
1
Arkadaşlar selam. Bir gamepad almaya çalışıyorum. Bir süredir araştırıyorum ancak işin içinden çıkmak zorlaştı.

Aslında kararımı verip amazon.com.TR'den MSI Force GC30 V2 siparişi verdim. Ancak bir ton sorun yaşadım. Anlatmaya kalksam bayağı uzun sürer. O seçeneği eledim.

Logitech F710 maalesef ergonomik olarak bana hiç uygun değil. Arkadaşımda var ve yarım saat oyun oynayınca ellerim ağrımaya başlıyor.

Aslında kaliteli ve pahalı ürünler olduğunu biliyorum. Sony DualSense'ya da Xbox 9. nesil kontrolcü gibi. Ancak bunlar bayağı yüksek kaçıyor. Zorlasam alabilirim ama şu anlık içim el vermiyor. Bu yüzden farklı markalara yöneldim.

Trust GTX590 bosı gamepad şu an için aklıma yattı.

TRUST GTX 590 BOSI 680 TL

Bunun dışında ki seçenekler şunlar.
  1. GİZALA T23- 550TL
  2. BOOD KABLOSUZ KOL 600 TL
  3. STEELSERİES STARTUS+ 999 TL 1000 DEĞİL :D

Bu ürünlerden herhangi birini kullanan var mı acaba? Uzun süreli ya da kısa süreli yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gizala zaten Switch kolu. Bunu eleyin. Bood da PS4 kolu olarak gordum. Diğeri ise zaten kaliteli fakat daha çok mobile hitap ediyor gibi. Bosi veya Gamesir T4 Pro olabilir.
 
Gizala zaten Switch kolu. Bunu eleyin. Bood da PS4 kolu olarak gordum. Diğeri ise zaten kaliteli fakat daha çok Mobile hitap ediyor gibi. Bosi veya GameSir T4 Pro olabilir.

Gizala için "Nintendo Switch için üretilmiş PC ile de uyumlu" yazıyor. Nasıl bir farklılık olabilir ki? Bluetooth ile bağlantı yapılıyor.
Bood için böyle bir açıklama görmedim ama belki kullanan vardır diye ekledim.
SteelSeries için de PC ile uyumlu diyor. SteelSeries için bir kullanıcı yorumu: "PC de sadece kabloyla çalışıyor yazıyor ama PC'nizde Bluetooth varsa bağlanıyor, Steam için de kontrolcü ayarlarını yapmanız lazım hem Steam genel ayarlarında hem de oyunlar için tek tek ondan sonra gecikmesiz güzel çalışıyor."
GameSir T4 Pro'nunsa tuşlarda yanan ışıkla içinin görünmesi hiç hoşuma gitmedi. Bu yüzden eledim.

2_org_zoom.jpg

Bana da şu an en mantıklı gelen Trust GTX 590.
 
Gizala olan bizde var. Switch için kullanıyoruz. Tuş dizilişi de dikkat ederseniz farklı. O zaman Bosi alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı